Show

Komentari 0

Preminula je Vlatka Grakalić, bivša pjevačica Srebrnih krila

Preminula je Vlatka Grakalić, bivša pjevačica Srebrnih krila

Vlatka je tako preminula mjesec dana nakon što je doznala kako boluje od raka maternice. Ona je u Srebrnim krilima nastupala od 1994. do 2000. godine, a u grupu je došla nakon odlaska Vlatke Pokos

Vlatka Grakalić, bivša pjevačica grupe Srebrna krila, preminula je jučer u Norveškoj  u 48. godini života,  potvrdila je danas za Večernji list Vlatkina sestra Maja.

 - Da, nažalost Vlatka je preminula jučer, 31. listopada 2021. nakon kraće i teške bolesti. Ispraćaj će biti tiho u najužem krugu obitelji. Obitelj traži mir i razumijevanje u ovim najtežim trenucima - rekla je Maja Grakalić. 

Vlatka je tako preminula mjesec dana nakon što je doznala kako boluje od raka maternice. Ona je u Srebrnim krilima nastupala od 1994. do 2000. godine, a u grupu je došla nakon odlaska Vlatke Pokos.

Nakon što je preminuo frontmen Srebrnih krila Mustafa Ismailovski, posvetila se solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom 'Kaži mi'.

- Nakon smrti mog kolege Muca, odlučila sam napustiti Hrvatsku i prihvatila sam jedan angažman. Radila sam kao pjevačica u jednom cover bendu na Majorci - ispričala je svojedobno za InMagazin.
 

Najčitaniji članci