To je to što me zanima!

Preoteo show: Mladić je ispred pozornice plesao pa zadrijemao

Glazbenici su se našalili kako bi rado još nekoga pozvali na pozornicu, ali nema više mjesta. Zabavljač je tada prstom pokazao na fotelju koja se nalazila na pozornici, no ipak je bio dovoljno pribran
Vidi originalni članak

J.R. August i Yogi Lonich nisu mogli očekivati da će njihov nastup u Zagrebu publika pamtiti do kraja života.

Dečki su u četvrtak navečer nastupali u zagrebačkom Vintageu, a pred pozornicom se desetak minuta nakon početka koncerta pojavio mladić u vidno alkoholiziranom stanju

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sjeo je na stepenice ispred bine i krenuo 'plesati'. Malo se i kotrljao, a u jednom trenutku čak je i zadrijemao. Glazbenici su se nekoliko puta primali za glavu, ali njegov 'upad' prihvatili su dobronamjerno.

Publiku je navodio da prati ritam pjesama, a August i Lonich posvetili su mu pjesmu. (Što mladić, očito zbog utjecaja alkohola, isprva nije shvatio. Jer, ionako su svi gledali u njega.)

- Moramo li platiti ovog lika? - pitao je Lonich, na što je mladić odvratio 'da bar'.

DOČEK 2019. Najveći vodič za najluđu noć u godini: Ples i pjesma do zore

Glazbenici su se našalili kako bi rado još nekoga pozvali na pozornicu, ali nema više mjesta. Zabavljač je tada prstom pokazao na fotelju koja se nalazila na pozornici, no bio je dovoljno pribran da se ne popne baš na stejdž.

Nakon nekoliko pjesama otišao je u potragu za cigaretom i prestao biti u središtu zbivanja. Pred pozornicu se nije vraćao, a nakon koncerta nismo ga uspjeli vidjeti. Ipak, ostao je zapamćen.

VIDI OVO! HOROSKOP: Uz ova 3 znaka nikad nema mira, uvijek je drama. Jeste li Vi jedan od njih?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • IgorHoraček 30.12.2018.

    stejdž?!?

  • Bekovina 29.12.2018.

    Smisao ovog članka je?

Komentiraj...
Vidi sve komentare