Obavijesti

Show

Komentari 21

Najveći vodič za najluđu noć u godini: Ples i pjesma do zore

Najveći vodič za najluđu noć u godini: Ples i pjesma do zore
11

Donosimo vam najveći vodič dočeka Nove godine po hrvatskim gradovima, a vjerujemo kako će svatko pronaći nešto po svom ukusu.

VIDEO

Sve je spremno za najluđu noć u godini. Donosimo vam najveći popis hrvatskih gradova i izvođača koji će pjevati na dočeku Nove godine. Mogućnost ledene kiše mogla bi poremetiti planirati koncerte na otvorenom, tako da birajte toplu odjeću i obuću. 

Vukovar 

Tradicionalan doček Nove godine organiziran je na Trgu Republike Hrvatske. Program započinje u 22:30, a publiku će zabavljati Bosutski bećari

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vinkovci

Na pješčanoj zoni Grada svi posjetitelji moći će se zabaviti uz program koji počinje 22.30 i Slavonia Band, a za sve one koji vole klizanje organizirano je besplatno klizanje. 

PR fotografije

Osijek 

Na glavnom gradskom trgu, Trgu Ante Starčevića posjetitelje očekuje nastup Igora Delača i Aura Banda. Organiziran je i dječji doček u Parku kralja Petra Krešimira IV. gdje će se dijeliti dječji šampanjac, a organiziran je vatromet i puštanje balona u zrak. 

Slavonski Brod

Brođani će već tradicionalno proslavu nove godine dočekati na Trgu Ivane Brlić Mažuranić uz glazbenu pratnju TS-a Arteškog bunara, Libreto Banda i DJ-a Kamenog.

Požega

Požežani i njihovi gosti 2019. će godinu moći dočekati i na otvorenom, u gradskoj šetališnoj zoni. Za dobru zabavu pobrinut će se tamburaški sastav Posegana. Organiziran je i dječji doček i to od 16 sati, dok je dva sata kasnije predviđen veliki vatromet.

Daruvar 

Doček nove godine u Daruvaru proći će uz glazbeni sastav Star koji će s pjevanjem početi u 22 sata na Trgu kralja Tomislava. 

Bjelovar

U Paviljonu u Bjelovaru od 23 sata publiku će zabavljati grupa Hot Stuff. Ista grupa nastupa i na dječjem dočeku, a program počinje u prijepodnevnim satima. 

Varaždin

Na Trgu kralja Tomislava održava se tradicionalan doček na kojem nastupa grupa Barok. Program započinje u 22 sata, u ponoć slijedi vatromet nakon kojeg slijedi 41. Novogodišnja utrka. 

Zagreb

Pokretanje videa...

02:10

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otkrio je kakav doček nove godine očekuje građane i posjetitelje glavnog grada. Program na Trgu bana Jelačića započet će u 21.30 sati s nastupom DJ Akademije. Oko 22.30 sati trebalo bi početi nastup četiri poznatih tenora. Na glavnom gradskom trgu zapjevat će Đani Stipanićev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak te svojim nastupom ispratiti 2018. godinu. Nakon odbrojavanja i ulaska u 2019. uslijedit će vatromet te Bandićeva čestitka. Međutim, glavno je iznenađenje što će se već nakon prvih petnaest minuta 2019. na pozornicu popeti Hladno pivo.

Samobor 

Na Trgu kralja Tomislava u večernjim satima pjevat će Falset bend, a sama ponoć dočekat će se uz valcer. Za posjetitelje je organizirano besplatno kuhano vino i 'češnofke to go'. Organiziran je i popodnevni doček koji počinje u 10 sati, a na kojem nastupa Giuliano

Goran Perojević

Sisak 

Sisački se doček ove godine odvija kod sata na Trgu bana Josipa Jelačića. Program počinje već u 11.00 dječjim dočekom, dok 'veliki' doček kreće u 22.00. Za dobru svirku zadužen je Ruswaj.

Karlovac

Karlovčani će 2019. godinu dočekati uz hitove nekadašnjeg benda Novi fosili u izvedbi Sanje Doležal, Vladimira Kočiša Zeca i Marinka Colnaga.

Koprivnica

Koprivnički doček započinje u 22.30 zagrijavanjem uz Koprivka i Grinča. Glavne zvijezde večeri - Gazde - svoj nastup započinju u 23 sata, a predviđen je i ponoćni vatromet.

Čakovec 

Čakovčani i njihovi gosti 2019. godinu mogu dočekati na Trgu Republike, uz nastupa Dražena Zečića. Program započinje u 22 sata, a u ponoć će nebo osvijetliti prigodni vatromet. Slavlje će trajati otprilike do dva sata nakon ponoći te će ga pratiti prigodna gastronomska ponuda.

PR fotografija

Krapina 

Na trgu Ljudevita Gaja moći će se čuti zvuci sastava pod imenom 'Šarmeri'.

Gospić 

Gospićki novogodišnji program ove se godine održava u POU-u dr. Ante Starčević, a započinje u 22 sata. Posjetitelje će zabavljati Slavonski dukati. Priređen je i dječji doček, koji se održava u KIC-u i započinje u 11 sati.

Rijeka 

Riječane će na Korzu zabavljati splitski reper Andrija Vujević, poznatiji pod umjetničkim imenom Vojko Vrućina

Umag

Kao dio manifestacije UMAGični blagdani, organiziran je novogodišnji program koji započinje u 21 sat na Trgu slobode na kojem će pjevati DJ Endi i Lidija Bačić

Poreč

Na porečkom Trgu slobode publiku će zabavljati Zdravko Čolić, a za najmlađe je organiziran doček na Trgu Matije Gupca. 

Koncert Zdravka Čolića u puskoj Areni

Rovinj

Na glavnom gradskom trgu u Rovinju nastupa jedan od najpoznatijih hrvatskih bendova Prljavo kazalište

Pula

Dražen Žerić i ostali članovi sarajevskog rock benda Crvena jabuka nastupit će na dočeku Nove godine u Puli. Program počinje u 22 sata. Osim klasičnog novogodišnjeg dočeka, organiziran je i popodnevni doček koji će se održati na Tomislavovom trgu uz pratnju benda Gustafi

Rab

Već u 10 sati ujutro folklorno društvo Rapski tanac zabavljat će sve stanovnike grada Raba, a glavna zvijezda dočeka je pjevačica Doris Dragović koja će nastupati na Trgu Municipium Arba

Ivo Čagalj/Pixsell

Pag

Na otoku Pagu, točnije u Novalji  na Trgu bazilike nastupit će Vanna i Parni Valjak. Program počinje u 22 sata. 

Vir 

Na Trgu sv. Juraja od 21 sat publiku će zabavljati Luka Nižetić i zadarski bend Vista.

Zadar

Na Narodnom trgu u Zadru doček počinje u 22 sata uz nastup grupe Forum, a zatim na pozornicu dolazi i Neno Belan & Fiumens. Zadar kao i Šibenik ima nekoliko organiziranih dočeka na otvorenom. Na Trgu Petra Zoranića novogodišnji program počinje u 20 sati s nastupom Zorana Jelenkovića, a u 22 sata zamijenit će ga Rockatansky bend. 

Biograd

Na centralnom gradskom trgu Biograđane i gosta zabavljat će  Davor Gobac i Psihomodo Pop te grupa Buđenje. Glazbeni program počinje u 22.30 sati svirkom Buđenja, a nakon ponoći mikrofon preuzima Davor Gobac. 

Šibenik 

Ove godine, Šibenik je za svoje građane pripremio čak tri pozornice. Na Trgu Pavla Šubića nastupit će makedonski glazbenik Kiril Džajkovski, a navečer grupa Kawasaki 3P; na perivoju Roberta Visianija posjetitelje će zabavljati The Frajle i Studio 54, a u ulici Jurja Barakovića duo AfterAffair i mostarski DJ kolektiv Roof AW.

Split

Hitovi domaćih izvođača, Jasmina Stavrosa i grupe Magazin odjekivat će splitskom Rivom. Na Voćnom trgu u sklopu festivala Salsa Split Silvester Nights organiziran je salsa doček Nove godine. 

Zagreb: Andrea Šušnjara i Jasmin Stavros nastupit će u Splitu na Adventu i Novoj godini

Makarska

U Makarskoj ispred Parka fra Jure Radića organiziran je doček Nove godine na kojem će pjevati Mladen Grdović

Vodice 

U Vodicama u hotelu Olympia Sky publiku će zabavljati Petar Grašo, a karte su navodno rasprodane prije čak dva mjeseca. 

Dubrovnik

Na dubrovačkom Stradunu publiku će zabavljati Nina Badrić i Tony Cetinski, a program počinje u 21 sat. 

Također, organiziran je i dječji doček ispred crkve sv. Vlaha gdje će nastupati Mia Negovetić i Supercover band.

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije