To je to što me zanima!

Prepirale se i ranije: Tabaković je Hani naglasila kako ona nije poželjna žena za njezina brata

Prije no što se Hana udala za Tarika, njegova je sestra, pisali su 2012. mediji, govorila kako mu buduća žena nije poželjna u obitelji. Djevojke su nekad bile dobre prijateljice...
Vidi originalni članak

Voditeljica Z1 televizije Hana Tabaković Baksa (40) udala se u subotu za Borisa Baksu, a prethodno je rekla kako joj teško pada što na njezinoj svadbi neće biti njezin brat Tarik Tabaković. Nije došla niti njegova supruga i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (35). 

Par je za to vrijeme uživao u Zadru. Hadžiavdagić je objavljivala Instagram storyje, a ako je suditi prema njima, u Zadru su bili čitav vikend. S njima su bili i njihovi prijatelji, a između ostalih, pridružila im se i nekadašnja najseksi Hrvatica i bivša manekenka Malina Grahek. Nazdravljali su šampanjcem, brčkali se u bazenu, sunčali se... A o svadbi niti riječi.

Hadžiavdagić nije komentirala ni iznijela razlog zašto neće prisustvovati na svadbi, a Hana je prethodno rekla kako Tarik neće moći doći jer ima puno obaveza. No, već se prije nekoliko godina šuškalo kako postoji netrpeljivost među šogoricama. Prije no što se Hana udala za Tarika, njegova je sestra, pisali su 2012. mediji, govorila kako mu buduća žena nije poželjna u obitelji. 

Djevojke su nekad bile dobre prijateljice, a zbog čega su se tada posvađale, nije poznato. Hana je, inače, prije no što je prije nekoliko godina kulminiralo između njih, Tabakovićki rekla kako je ona na nju zapravo ljubomorna. Dobacila joj je kako je ona udana i ima karijeru, a kako Hana nije ništa napravila. 

- Sve što kaže ide njoj na dušu - rekla je Tabaković prije nekoliko godina. 

ŠUŠNJARA BILA KUMA Voditeljica se udala: Na pir joj nije došao brat s Hadžiavdagić

No, ostali detalji oko nedolaska na svadbu nisu poznati. Može se samo nagađati je li se netrpeljivost među šogoricama nastavila i nakon nekoliko godina.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Bero2021 17.06.2020.

    Čekaj, jedna se Hana udala samo zato da joj druga više ne može govoriti da je stara i neudana? Pa, ovo je spektakl. Zamisli da ti neka od njih kćer. Kao kćeri što radiš u životu. Prešetavam silikone po Instagramu :) Nego, jesu li zatvoreni ex policajci odobrili taj brak ili je gosponu Baksi glava u torbi? A stati KOS-ovac Suljo? Je li proveo bezbednosnu proverku?

  • 17.06.2020.

    Ova slici na karleusu

  • 350km/h 16.06.2020.

    Udje Fata za Magazom sama , za njom bolan Mujo zamandali vrata

Komentiraj...
Vidi sve komentare