To je to što me zanima!

Prešla je pedesetu, ali Elle i dalje ima tijelo za poželjeti

Supermodel Elle Macpherson prošla je peto desetljeće života, no i dalje zaslužuje titulu najboljeg tijela u svijetu mode. Elle svoju figuru održava alkalnom prehranom
Vidi originalni članak

Ella MacPherson je u ožujku proslavila 51. godinu, no tjelesnih promjena se ne boji jer pazi na svoju prehranu te vježba sat vremena svakoga jutra. 

Supermodel, kojeg je časopis Time nazvao 'The Body' ('Tijelo') prije 25 godina, suosnivačica je tvrtke Welloco koja proizvodi dodatke prehrani koji joj pomaže da ostane mlađahna. 

Povodom svog rođendana, Elle je objasnila da joj je životni moto 'kvaliteta, a ne kvantiteta'. 

Alkalnom prehranom Elle je uravnotežila učinke izazvane unosom kofeina, proteina i šećera, a bazira se da namirnicama koje postižu prirodan pH tijela. 

- Mislim da je moje tijelo zadovoljno Super Elixirom kojeg uzimam svaki dan. Izgubila sam masnoću na trbuhu, a i dobro sam raspoložena te nemam potrebu za šećerom - rekla je Elle u intervjuu za E Online. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Mali-jedan 25.07.2015.

    Nije toliko bitno kako izgleda, važnije je uživa li u štepanju.

  • 43zla 19.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • silvijaaa 16.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare