To je to što me zanima!

Prešle su 50.: Ukraden, Sasso, Brena i Alka šepure se plažama

Godine su za njih samo broj, a svojom vitkom linijom hvale se na društvenim mrežama. I dok jedni smatraju kako se imaju s čim pohvaliti drugi komentiraju kako ponekad i pretjeraju...
Vidi originalni članak

Sezona kupaćih kostima je otvorena, a mnoge 'zvijezde' već su se pohvalili isklesanom linijom na kojoj su radile prethodnih mjeseci. I dok Hrvatice u devedesetima i tridesetima svakodnevno objavljuju fotografije s plaže ovom trendu poklekle su i starije kolegice. I to one u pedesetim godinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Folk pjevačica Lepa Brena (59) odmarala se na Bora Bori, a svoje obožavatelje nije zaboravila 'počastiti' fotografijom u kupaćem kostimu. 

POZIRALA U BAZENU Alka se u 59. skinula u toples: 'To je najbolji kupaći kostim...'

Na fotografiji pozira veselo raspoložena u tamno zelenom bikiniju ispružena na ležaljci pokazujući utegnuto i isklesano tijelo na kojem bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene. Zbog toga su ju njezini obožavatelji obasipali komplimentima.

Zgodna baka, kako je mnogi od milja, a moramo priznati i s pravom, nazivaju, Neda Ukraden izgledom ne odaje kako će u kolovozu navršiti 69 godina. Svojom vitkom linijom često se hvali na društvenim mrežama, a svakodnevno uživa i u hvalospjevima na njezin račun.

- Zašto ne bih nosila bikinije? Moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ga se ne moram sramiti - istaknula je ljetos pjevačica, koja je na plaži odlučila ponoviti i na zimu.

Ana Sasso (56) ostvarila je veliki uspjeh na natjecanju za Miss svijeta, ali većina ljudi je i danas pamti po provokativnoj reklami za sok. Besprijekornom linijom može pohvaliti i danas, a kako bi održala formu, bivša misica redovito vježba. Pozirajući na jedrilici, nekadašnja Pipi djevojka dobila je mnogo komplimenata na račun svog izgleda.

Posljednja u nizu je pjevačica Alka Vuica (58) koja je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu. Vuica je pozirala ispred bazena te prekrila grudi rukama. U opisu fotografije napisala je kako je najbolji badić toples, a brojni obožavatelji nisu skrivali oduševljenje zbog nove fotografije. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • mrTrobec 02.07.2019.

    Ima takvih ko pljeve kada autobusi iz Austrije dovezu štićenice staračkih domova kod nas na more

  • Sparkling Star 02.07.2019.

    Nisu važne godine nego estetika, pa je uvijek oku ugodnije vidjeti neku od 50+ koja dobro izgleda, nego pretile od 20 godina.

  • Fighter for Justice 02.07.2019.

    Sve su žene lijepe ali nisu sve stare! Meni su uvijek bile najljepse one s 25 god., kada sam ja imao 13 i kada sam imao 19 i sa 30 i sada kada imam preko 40 još uvijek su mi najljepše one s 25

Komentiraj...
Vidi sve komentare