To je to što me zanima!

Prester: 'Zbog muža sam dala otkaz, prodala stan i preselila se, a znali smo se par mjeseci'

Došla je cijela ekipa. Odmah sam skužila tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možeš ga fulati. Visok, glasan, nasmijan, sa zlatnim lancem i drečavim tenisicama. Kao neki gangsta klaun, opisala je Prester supruga
Vidi originalni članak

Voditeljica i pjevačica Ida Prester (43) iduće će godine proslaviti desetu godišnjicu braka sa suprugom Ivanom Peševskim, a sada je otkrila koje planove imaju za proslavu. Dotaknula se i nekih romantičnih trenutaka te svoga života u Hrvatskoj i Srbiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uopće nismo znali, a kamoli planirali tako da tek sad kreću planovi, sad ću ga odmah nazvati - izjavila je Ida za Story.

Suprug i Ida upoznali su se na rođendanu DJ Ewoxa u KC Gradu, u Beogradu.

- Došla je cijela ekipa. Odmah sam skužila tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možeš ga fulati. Visok, glasan, nasmijan, sa zlatnim lancem i drečavim tenisicama. Kao neki gangsta klaun - započela je Ida prošle godine u Facebook objavi povodom devete godine poznanstva sa suprugom.

Čim ju je primijetio, prišao joj je. Pričali su, smijali se, a ubrzo je i party završio, kaže Ida.

- Sljedeći dan ekipa se skupila pred Domom omladine. Eto ti njega! Ponovno mi prilazi. Kakav nam je program danas? Smijemo se, zaje****, radost. U jednom trenutku pita me on: A otkud si ti nama došla? Pa jučer sam ti rekla! Hmm... jučer? Izvini, popio sam dosta - prisjetila se te nadodala kako je tek onda shvatila da je se Ivan uopće ne sjeća.

- Ja sam jedina žena koja se vlastitom budućem mužu dva dana zaredom svidjela, a da ni ne zna - napisala je tada voditeljica.

DETEKTIVKA U 'MASKED SINGERU' Ida Prester o 'običnom' životu: Vozim Corsu staru 15 godina i živim u podstanarskom stanu

Danas je par u braku te imaju dvojicu sinova. Romantike i dalje ima, a otkrila je i što je najromantičnije napravila za supruga.

- Kad napraviš tako veliki korak, kao što sam ja napravila, znači ja sam doslovno dala otkaz, prodala sam stan, ostavila sam auto roditeljima i otišla u drugu državu u kojoj nemam svoju bazu, radi nekog koga poznajem par mjeseci. Ako to nije dovoljno romantično onda ne znam što je, veći dokaz ne treba - prisjetila se Prester.

U početku je bilo, kaže Ida, teško živjeti život u dvije države.

- Pogotovo kad imaš dvoje male djece, to je bio pakao, jer sam jako puno radila u Zagrebu i užasno sam puno morala putovati i sve mi je daleko lakše sada kad smo odlučili da nam je baza u Zagrebu - izjavila je voditeljica kojoj je Beograd sada samo oaza uživancije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nervozni poštar 20.04.2022.

    Ipak zelenija trava na zapadu.

  • sky linee 20.04.2022.

    Super je

  • sarcasmo 20.04.2022.

    Pjevačica? Mogli su bar malo sobu pospremit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare