To je to što me zanima!

Pretjerao je: 'The Irishman' je Scorseseovo najskuplje djelo

Nakon najdužeg snimanja svoje karijere, sa cijelih 106 dana na setu, stvari su se za Scorsesea malo zakomplicirale. Prema prvim izvješćima, film je probio proračun
Vidi originalni članak

Najnoviji film Martina Scorsesea, 'The Irishman', postat će i njegov najskuplji. Redatelj i scenarist je napokon uspio prodati prava na svoj film, nakon što ga je osmišljao podosta dugo.

Prava su nakon prodaje na festivalu u Cannesu pripala Netflixu, koji je filmu pripisao proračun od 125 milijuna dolara. Uz toliki proračun su se u filmu bez problema pojavile i velike zvijezde. Osim Roberta De Nira, tu je i Joe Pesci koji je izašao iz mirovine zbog ovog djela. No osim njih dvojice nastupit će i Al Pacino, kojem će to biti prvi put da radi sa Scorseseom.

MAČ I MAGIJA 'The Witcher': Mark Hamill bi mogao glumiti ulogu u seriji

A nakon najdužeg snimanja svoje karijere, s cijelih 106 dana na setu, stvari su se za Scorsesea malo zakomplicirale. Prema prvim izvješćima, film je probio proračun, i to za impresivnih 50 milijuna dolara.

Razlog takvom impresivnom pretjerivanju su kompjuterski generirani efekti potrebni kako bi se Robert De Niro (74) 'pretvorio' u tridesetogodišnjaka. Naime, film se djelomično odvija u '50. godinama, a djelomično krajem 20. stoljeća. 

Uz gore navedene se u filmu pojavljuje još nekoliko zvijezda. Tako ćemo gledati i Bobbyja Cannavalea, Jacka Hustona, kao i Stephena Grahama, a uloge imaju i Harvey Keitel te Ray Romano.

Radnja filma vrti se oko mafijaša Tonyja 'Proa' Provenzana, suradnika Jimmyja Hoffe. Film se u kinima očekuje tijekom 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • elliño 16.03.2018.

    ...kojem ce biti prvi put da radi... ponestalo novinara sa osnovnim znanjem hrvatskog jezika?

Komentiraj...
Vidi sve komentare