To je to što me zanima!

Pretpremijera predstave o Lepoj Breni očarala je i Gazdinu kćer

U glumačko-pjevačko-plesnom komadu problematizira se fenomen Brenine popularnosti, raspad bivše države i sudbina građana. Sve to ispričano je kroz ženu koja je bila simbol Jugoslavije
Vidi originalni članak

Pretpremijera predstave 'Lepa Brena project' u zagrebačkom kazalištu Kerempuh oduševila je gledatelje, među kojima su se našle i Iva Todorić, Nataša Janjić, Helena Buljan... Na premijeri u utorak očekivao se dolazak ostalih poznatih gostiju, ali i same glavne zvijezde predstave, Lepe Brene.

U glumačko-pjevačko-plesnom komadu problematizira se fenomen Brenine popularnosti, raspad bivše države i sudbina građana. Sve to ispričano je kroz ženu koja je bila simbol Jugoslavije.

SVE JE BIJELO FOTO Lepa Brena vs. Senidah: U bijelim modnim kombinacijama mamile poglede u Beogradu

Sva lica Lepe Brene prikazale su četiri glumice: Jasna Đuričić, Jelena Ilić, Anđela Jovanović i Jovana Gavrilović, te jedan glumac - Vlada Aleksić. Glavni su likovi Brena Graditeljstva, Brena Biznismenka, Brena Pjesme, Brena Jugoslavenka i Brena Seksualnosti, čiji se monolozi upliću u vrstu međusobnog razgovora, kako svih pet Brena međusobno, tako i s publikom.

Iva Todorić s velikim zanimanjem pratila je predstavu. Inače, obožava Lepu Brenu i njene pjesme. Iva je bila na Breninu koncertu prije četiri godine u zagrebačkoj Areni, a tad je partyjala sa svojom duhovnom učiteljicom Anom Bučević. U prosincu prošle godine uloge su se malo zamijenile.

Iva je na Brenin koncert u Bjelovaru otišla s prijateljicom, bivšom Miss Universe Biljanom Mančić, jer Bučević nije mogla partyjati zato što je sutradan imala predavanje u zagrebačkom hotelu. No Iva je uspjela sve. Provesti se na Breninu koncertu u Bjelovaru i sutradan pozorno pratiti Bučevićkino predavanje. Osim toga, Gazdina kći je i reprizu dočeka 2023. godine proslavila na koncertu Lepe Brene u Beogradu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'JUGOSLAVIJA JE PRETEČA EU'

Idi na 24sata

Komentari 15

  • BabaYaga 07.03.2023.

    Gazdinu kćer očarava sve s istoka 😉

  • hotspotcro 07.03.2023.

    Dislajk partizankusama

  • 07.03.2023.

    Odlična je u White Lotusu

Komentiraj...
Vidi sve komentare