To je to što me zanima!

Pretrpjela je užasnu tragediju: Njena osveta bit će stravična

Majka se budi iz kome nakon što su joj muž i kćer ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sustav štiti ubojice od pravde, njezina životna misija postaje osveta njihovih smrti
Vidi originalni članak

Jedna od glumica koja je oduvijek ostavljala dobar dojam na publiku, no ne baš i na kritiku, je Jennifer Garner. Bivša supruga Bena Afflecka se od 1997., kada je odglumila prvu filmsku ulogu, pa do danas uglavnom nalazila u ulogama koje se mogu opisati kao 'simpatična cura iz predgrađa'.

KLAUN JE OPET TU Nastavak napokon dolazi: 'Ono' će nas još jednom zastrašivati

Garner ove godine pokušava popraviti taj imidž preuzimanjem uloge u adrenalinom nabijenom trileru 'Peppermint'. U možda svojoj najbolji ulozi do sada, za koju je naporno trenirala, glumica se nalazi u ulozi majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i kćer ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sustav štiti ubojice od pravde, njezina životna misija postaje osveta njihovih smrti.

Nakon godina treniranja, postaje ubojiti stroj koji neće prezati ni od čega kako bi se osvetio kriminalcima koji su oduzeli živote njenoj obitelji.

Pogledajte foršpan

'Peppermint' nam u kina nam dolazi pri početku jesenske sezone horora, 27. rujna. Uz Jennifer Garner u filmu nastupaju i John Ortiz, John Gallagher Jr. i Juan Pablo Raba. Redatelj odličnog filma 'Taken' s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, Pierre Morel, prihvatio se režiranja po scenariju Chada St. Johna.

VIDI OVO! WTF: Ovo su najčudnije slike na internetu!

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • menart 07.07.2018.

    Prelijepa zena. Cini se dobar film i volim bar da u filmu neko uzme pravdu u svoje ruke. Pozd

  • Prle_vitamin_C 06.07.2018.

    Ja mislio neka reklama za bombone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare