To je to što me zanima!

Prevario Playboyevu zečicu pa mu ona uzela 448 tisuća kuna

Djevojka koja je krasila naslovnicu Playboya 1996. i 1997. godine, Karolina Stefanski, unovčila je ček koji je njezin bivši dečko namijenio za kućne potrepštine
Vidi originalni članak

Kad ju je prevario bivši dečko Karolina Stefanski (33) odlučila se osvetiti pa mu je s bankovnog računa uzela 448 tisuća kuna. Djevojku, koja je krasila naslovnicu Playboya 1996. i 1997. godine,  Andrew Oberwager (36) tuži jer je unovčila ček koji je, kako je rekao, bio namijenjen za kućne potrepštine. Karolina tvrdi da je novac bio za nju i njezine potrebe te da se Andrew tijekom njihove veze prema njoj ponašao kao prema čistačici. Ona je za njega prala, čistila, kuhala, ali i upravljala njegovim financijama. Oberwager je financijski menadžer koji posjeduje i vlastitu tvrtku. 

Kad je primjetio da mu nedostaje novac s računa, Oberwager je otišao na policiju. Ondje ga nisu utješili i rekli su mu da nije kriminalno djelo to što je Karolina unovčila ček koji joj je on dao. 

Kad je saznala da je vara, Karolina je napustila imućnog dečka i vratila se u Njemačku. On zahtijeva da mu se njegovi novci vrate. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kales 05.10.2011.

    skupa je...ina...

  • zelot 04.10.2011.

    Koja naivčina. Opće je poznato da se takvima samo u gotovini plaća, a ne s bjanko čekovima. LOL

  • Plavusa131 04.10.2011.

    Tako mu i treba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare