To je to što me zanima!

Prijatelji se oprostili od Tuste: Sretan ti let na onaj drugi svijet

ZBOGOM, TUSTA Na pogrebu pjevača KUD Idijota pjevala je klapa. Kolege će ga se sjećati kao skromna i pravedna čovjeka. Preminuo je u nedjelju u 58. godini
Vidi originalni članak

Gitarist Sale Veruda od tuge nije mogao pročitati govor, pa se od Branka Črnca Tuste oprostio jedan od prvih pjevača kultnog benda KUD Idijoti Nenad Marković.

- Skroman i pravedan, uvijek je bio na strani potlačenih. Draže mu je bilo s prijateljima pojesti grah s koljenicom nego kavijar i popiti pivo umjesto viskija. Dragi naš Tusta, sretan ti let na drugi svijet - rekao je na sprovodu Marković. 

Na pogrebu pjevača KUD Idijota u Puli okupile su se stotine ljudi svih generacija. Klapa mu je otpjevala “Vela Luku”, “Maslina je neobrana” i staru narodnu pjesmu “O Bella Ciao” koju su svojedobno obradili i KUD Idijoti.

- Tusta mi je bio veliko nadahnuće. Odrastao sam uz njegove pjesme. S njegovim bendom doživio sam najsvjetliji trenutak u životu kad su me pozvali na svirku u Puli, a vrhunac svega je bilo prespavati u Tustinu domu - prisjetio se pjevač Dražen Turina Šajeta. Na sprovodu su bili i Bruno Langer iz Atomskog skloništa, dečki iz Gustafa i Hladnog piva, kao i drugi kolege.

Tusta je preminuo u nedjelju u 58. godini od mikrocelularnog karcinoma pluća koji se proširio na grlo i mozak.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Armando Punta 26.10.2012.

    Daj o čemu ti razmišljaš ...prijatelj i velik čovijek je otišao zauvijek,a ti tu nešto pametuješ dal ima naočale il nema i dal plače iza njih il je zbog imiđa. Zabrijao si totalno! Nađi drugu temu za pametovati,a Tustu pusti na miru...ako imaš šta reći reci nešto lijepo o Tusti jer on to zaslužuje,ako ne šuti!

  • NobyNic 18.10.2012.

    tvoj glas i pjeme IDIJOTA označile su moju mladost!Počivaj u miru.

  • jiu_jitsu 18.10.2012.

    Nemam riječi. Laka ti zemlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare