To je to što me zanima!

Prijateljica Tome Zdravkovića otkrila tajnu pjesme 'Jelena': Posvetio je ovaj hit prostitutki

S Gordanom je bio u braku punih 18 godina, no istodobno je bio nesretno zaljubljen u prostitutku iz Frankfurta po imenu Jelena. Navodno ju je upoznao na željezničkoj stanici
Vidi originalni članak

Nakon velikog uspjeha u Srbiji i BiH, gdje je film 'Toma' do sada pogledalo više od 700 tisuća ljudi, on je i u Hrvatskoj uspio srušiti rekord star čak deset godina i službeno postao srbijanski film s najboljim otvaranjem u povijesti Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon ovog filmskog hita u režiji Dragana Bjelogrlića, javnost se ne prestaje zanimati za život pjevača Tome Zdravkovića. Čak i tri desetljeća nakon njegove smrti, zanimljivosti iz njegovog dinamičnog života i dalje izlaze u javnost.

TREBAO BI SE ZVATI 'NEDJELJA' Nakon 'Tome' koji je srušio sve rekorde, Srbi će snimati film o pjevaču Džeju Ramadanovskom

Tako se nedavno javila jedna njegova prijateljica te otkrila nešto o čemu on nije često govorio, a to je identitet žene kojoj je posvećen njegov hit 'Jelena', piše Mondo.

Naime, iako je s Gordanom bio u braku punih 18 godina, rekla je da je istodobno bio nesretno zaljubljen u prostitutku iz Frankfurta po imenu Jelena. Navodno ju je upoznao na željezničkoj stanici u Frankfurtu jer je često nastupao i u inozemstvu.

Bila je to, ako je vjerovati sjećanju njegove prijateljice, gotovo ljubav na prvi pogled, no djevojka navodno nije htjela napustiti posao kojim se bavila, a to je Zdravkoviću ipak bila prevelika prepreka.

VELIKI INTERES ZA SRPSKIM URATKOM Film 'Toma' u hrvatskim kinima srušio rekord star čak 10 godina

Zaljubljiv boem ženio se četiri puta, a navodno je bio tajno zaljubljen i u Silvanu Armenulić do njezine smrti 1976. godine. Zdravković je uistinu živio poseban život, a, baš kao što je i htio, njegove su ga pjesme nadživjele.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 05.01.2022.

    I Sting je posvetio “Roxanne” prostitutki. Više imam respekta za prave prostitutke, nego za razne “pjevačice”, “spisateljice”, “influencerice” i slično.

  • Brk_1 05.01.2022.

    e Jele, Jele..

Komentiraj...
Vidi sve komentare