Show

Komentari 1

Nakon 'Tome' koji je srušio sve rekorde, Srbi će snimati film o pjevaču Džeju Ramadanovskom

Nakon 'Tome' koji je srušio sve rekorde, Srbi će snimati film o pjevaču Džeju Ramadanovskom

Uzbudljiva priča o životu Džeja Ramadanovskog prikazana je bez suvišne patetike, s upečatljivim likovima. Scenarij se drži bitnih činjenica iz njegove biografije, rekli su članovi komisije Filmskog centra Srbije

Nakon što je film 'Toma' u Srbiji, BiH i Hrvatskoj srušio sve rekorde gledanosti, sada je najavljeno da će se snimati biografski film o preminulom srpskom pjevaču Džeju Ramadanovskom, piše srpski Kurir

Ideju o snimanju biografskog filma pjevača podržala je komisija Filmskog centra Srbije. 

Naziv djela trebao bi biti 'Nedjelja' prema pjesmi koja je proslavila Džeja, a u nedjelju je i preminuo. 

- Uzbudljiva priča o životu Džeja Ramadanovskog prikazana je bez suvišne patetike, s upečatljivim likovima. Scenarij se drži bitnih činjenica iz njegove biografije, tretirajući ih sa simpatijama prema glavnom liku - rekli su članovi komisije Filmskog centra Srbije. 

- Film je potencijalni hit kada se uzmu u obzir biografija i popularnost pjevača - dodali su. 

Nije prvi put da se govori o tome 

Naime, Džejeva kći, Marija Ramadanovski, u veljači ove godine u intervjuu za srpski Kurir rekla je da je dobila više ponuda za film o Džeju. 

- Traže me scenarij, a ja ne znam tko bi to mogao napraviti onako kako dolikuje. S druge strane, ne znam pola njegovog života i ne mogu ispričati kako se rodio, živio u domu, što je bilo s roditeljima. Znam osnovno, ono što i cijeli Balkan, ništa više od toga - otkrila je Marija. 

Podsjetimo, srpski pjevač Džej je preminuo 6. prosinca 2020. godine u 57. godini života od zastoja rada srca.

- Umro je. Otišao je moj brat... 25 godina smo bili nerazdvojni. Zaspao je i nije se probudio... Prije sat vremena. Tu sam s kćerkama, moramo vidjeti kakva je procedura. Čuli smo se svaki dan, nije izlazio iz kuće. Imao je lakšu operaciju srca, ali srce ga je izdalo - rekao je tada Džejev najbolji prijatelj, Zoran Jagodić Rule.

Najčitaniji članci