To je to što me zanima!

Prije 12 godina: Šuput plesala oko Bilmana pa 'pao poljubac'

Maja Šuput je 2007. sudjelovala u prvoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', a mentor joj je bio profesionalni plesač Ištvan Varga...
Vidi originalni članak

Maja Šuput (40) i Davor Bilman (42) članovi su žirija u showu 'Supertalent', a ona se sada prisjetila njihovih početaka poznanstva. Prije 12 godina zaplesali su trbušni ples na Shakirinu pjesmu 'Hips don't lie' u show programu 'Plesa sa zvijezdama'.

PHOTOSHOP ILI? Maja zabrinula fanove: 'Što ti se dogodilo s nosom? Fali ga...'

- Danas je zadnja audicijska emisija Supertalenta, a ako nikad niste imali priliku vidjeti kako Bilman pleše, puštam vam našu staru snimku. On je bio sudac, a ja natjecatelj. U show programu izabrao je baš mene - pohvalila se Maja. 

POGLEDAJTE PLES:

Dvojac je tada oduševio 'vrućom' koreografijom, a na kraju je 'pao i poljubac' na plesnom podiju. 

Šuput je 2007. sudjelovala u prvoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', a mentor joj je bio profesionalni plesač Ištvan Varga.

Iako su bili favoriti, pobijedili su glumica Zrinka Cvitešić (40) i plesač Nicolas Quesnoit. Tada su u žiriju sjedili Dinko Bogdanić, Elio BašanMilka Babović i Bilman. Maja je 2008. otvorila plesni studio s Ištvanom, a tada je pričala i kako bi voljela biti plesna instruktorica. 

- U našoj plesnoj školi bilo je toliko ljudi da to nismo mogli hendlati. I Ištvan i ja imali smo previše posla sa strane, pa smo je zatvorili - rekla je 2017. Maja za Jutarnji list

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 20

  • jack_daniels_1 17.11.2019.

    Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali Maja je baš slatka.

  • vedii888 17.11.2019.

    Upropastila se

  • smradacdubrava 17.11.2019.

    Ne bi ju prepozno

Komentiraj...
Vidi sve komentare