Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
79 komentara

Maja zabrinula fanove: 'Što ti se dogodilo s nosom? Fali ga...'

Sve što sam zamislila Nenad je pretvorio u moguće. Nadopunjavamo se odlično, a sve svoje slobodno vrijeme koristimo za Majushku i njezin napredak, rekla je Maja

Foto: Instagram
79 komentara

Maja Šuput Tatarinov (40) nedavno se vratila s Maldiva gdje je bila na medenom mjesecu sa suprugom Nenadom Tatarinovim (36). Svatovska pjevačica je odmah prionula na posao, pa diljem Hrvatske predstavlja kolekciju svojih Majushka proizvoda poput slušalica, mikrofona i USB-ova s dječjim pjesmama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezini fanovi, osobito oni najmlađi, prate ju u stopu, a neki su se i zabrinuli zbog njezinog izgleda. 

Foto: Instagram

- Majo, što ti se dogodilo s nosom? Čudan je, fali ga - upitala ju je obožavateljica na društvenoj mreži, ali odgovor nije dobila. 

Foto: Instagram

Maja je firmu Majushka otvorila prije manje od godinu i pol dana. Očekivano je da prvi financijski rezultati ne mogu odmah oboriti s nogu. No teško se može reći da je tvrtka 'izuzetno profitabilna', kako su nedavno pisali mediji, jer je 2018. završila s minusom od 12.100 kuna, a u blokadi je bila u listopadu, prema podacima Poslovne Hrvatske.

Foto: Instagram

Uvijek nasmijana i dotjerana Maja nikad nije krila da najbolje zarađuje pjevajući po svadbama, a od lani se preko njezina web shopa može, između ostalog, kupiti i kape 'Maja do jaja'. Vlasnici Majushke su Maja i njezin suprug, koji ima i dva jednostavna društva s ograničenom odgovornošću Dođi mami i Costa Consulting. 

SUPERTALENT Maja dala zadnji zlatni gumb, a prsata Amerikanka zgrozila žiri

Društva još nemaju impresivnih financijskih rezultata, jer je Consulting 2018. završio s minusom od 3500 kuna, a Dođi mami s plusom od 3200 kuna. 

Foto: Instagram

- Sve što sam zamislila Nenad je pretvorio u moguće. Nadopunjavamo se odlično, a sve svoje slobodno vrijeme koristimo za Majushku i njezin napredak - rekla je Maja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message