To je to što me zanima!

Prije nego je ušla u BB, Ribica se hvalila 'fotkama' s bazena

U 'Big Brotheru' nasmijava gledatelje i sustanare izjavama i modnom kombinacijama. Na društvenim mrežama pozirala je u badiću te u izdanjima za noćni provod
Vidi originalni članak

Lidija Marić (46) koji gosti u kafiću u kojem radi zovu Ribica, prijavnicu za 'Big Brother' ispunila je s mlađom kćeri, a suprug Marko (42) nije znao ništa o tome. Dok je on bio na poslu u Njemačkoj, konobarica iz Blagorodovca pored Garešnice, ušla je u reality show.

Ribica je, kažu njezini prijatelji, živahna i uvijek za društvo, a i gledatelje nasmijava svojim 'provalama'.

NAKON BIG BROTHERA Ipak ju nije ostavio: Dubravku muž 'časti' odojkom i izlascima

- Glupi seks je seks bez volje. Ajde da napravimo pa svatko sebi - objasnila je svojedobno.

Razveselila ih je i modnim kombinacijama te frizurom, a i njezin profil na društvenim mrežama otkriva kakva je stanarka Big Brothera bila prije ulaska.

Konobarica je pozirala na bazenima u jednodijelnom kupaćem kostimu te se hvalila noćnim izlascima.

BB ANEZI ANTONIJU: 'Penis ti je mali jer te Lucija uspjela vaginalno izdominirati'

Često se fotkala na radnom mjestu, a pozirala je i na motoru.

U showu je otkrila kako je sklona eksperimentiranju, a to je ispričala Aleni Nezirević Anezi (31) koja ju je slušala u nevjerici.

KRŠI PRAVILA, PA PLAČE BB Antonio progutao papirnatu poruku da je produkcija ne vidi

- Kad bi mi se pružila prilika, možda bih spavala s nekom ženom. Evo, izjavila sam da svi znaju i čuju, pa da ne bi bilo tračeva tu po kući - izjavila je konobarica koja sa suprugom ima kćeri Mateu (18) i Anu Mariju (16).

Kad su obarali Guinnessove rekorde Ribica se ljubila s Antonijem Oračem Orkyjem (27), a supruga i njegovu majku to nije smetalo. 

Nedugo nakon ulaska povjerila se svojoj sustanarki Ani Kovačec Anči (24) da je u starom mobitelu svog supruga pronašla fotografije Ljiljane Lipovac (61) i Dubravke Ujević Veron (46) s kojima se on, tvrdi Ribica, prije dvije godine dopisivao, a razmjenjivali su fotografije i snimke.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Josip2777 22.04.2018.

    Užas ...

  • pješčani sat 22.04.2018.

    Ribica pod hitno promijeni frizera!

  • vilim 21.04.2018.

    Moram priznati da dugo nisam vidio ovako neinteligentnu osobu kao ova Lidija ili Ribica kako je zovu. Uopće nije u stanju logički povezati dvije stvari koje su nizu već lupeta glupost da se slediš. Mislim da ona nije u stanju proći ni testove inteligencije što se daju djeci prilikom upisa u prvi razred škole . Katastrofa !!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare