Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
56 komentara

BB Antonio progutao papirnatu poruku da je produkcija ne vidi

Čini se kako drugi 'Big Brother par' Bojan Mrđenović (34) i Ana-Marija Brdek (30) pomalo 'zakopavaju ratne sjekire' i kreću ponovno s grljenjem i izmjenjivanjem poljubaca

Foto: RTL
56 komentara

Big Brother je ovaj tjedan primijetio kako stanar Antonio Benčak (21) piše nešto na komadu papira u pušionici. Iako kamere gledateljima ne prikazuju stanare iz te 'kutije' u dvorištu, oku Big Brothera ništa ne promiče. Svaka neverbalna komunikacija u kući je, kako nalažu pravila reality showa, najstrože zabranjena.

Foto: RTL

Antonio je prije nekoliko tjedana već nekome pisao poruku, a kada ga je Big Brother zatražio da mu otkrije što je pisao, on je papirnatu poruku jednostavno progutao

Foto: RTL

- Antonio, Big Brotheru se čini da si ga ponovno pokušao prevariti. Gdje se nalazi nova poruka? U kutiji cigareta u sobi? Sada ćeš lijepo otići po poruku i pročitati je naglas - rekao je Big Brother konobaru iz Križevaca u ispovjedaonici. 

Foto: RTL

Benčak, na kojeg su gledatelji već navikli da plače, okrenuo je novu poruku prema kamerama, a zatim ju je suznih očiju pročitao. 

POPUSTILE KOČNICE BB Lucija: Bojane, vidjela sam ti penis i nisam baš zadovoljna

- Nisam ovo tražio, ali dogodilo mi se. Lažem da ne osjećam ništa. Gledam te drukčije nego ti mene. Ne očekujem ništa samo te molim da imaš obzira prema tome. Uljepšala si mi boravak ovdje, maštam o tebi prečesto. Eto da znaš da sam ja za tebe uvijek tu - pisalo je u poruci, a na kraju je nacrtao i srce. Big Brother ga je upitao kome je poruka namijenjena, a Antonio je rekao da se zna - za Luciju Stojak (23). 

Foto: RTL

- Antonio, bez obzira na to što si prekršio pravilo kuće, mislim da je poruka predivna. Naknadno ću ti javiti kaznu, a poruku ostavi u ispovjedaonici - rekao je Big Brother. Križevčanin je rekao kako mu je žao što je varao produkciju, ali da Splićanki to nije mogao reći.

Foto: RTL

- Sad se loše osjećam jer ću biti već drugi put kažnjen zbog gluposti. Slično je bilo napisano i u prvoj poruci zbog koje si me kaznio. Nisam to mogao reći Luciji iz nekih osobnih razloga pa sam napisao - rekao je Antonio. Dodao je kako je ljut sam na sebe.

Foto: RTL

Konobar je kasnije u dvorištu kuće tješio Luciju koja je bila plačljiva zbog posjeta najbolje prijateljice Mare iz Splita u nedjeljnoj live emisiji. Rastužila se jer joj fali prijateljica kao i obitelj. 

NE SRAMI SE BB Ana-Marija voli partijati, a sada je svima pokazala grudi

- Budi jaka, nemoj plakati. Zagrlit ću te. Ja tebe volim - tješio ju je Benčak. 

Foto: RTL

Čini se kako drugi 'Big Brother par' Bojan Mrđenović (34) i Ana-Marija Brdek (30) pomalo 'zakopavaju ratne sjekire' i kreću ponovno komunicirati. Siščanin je primijetio da je Velikogoričanka tužna pa je došao do njezinog kreveta i zagrlio je. 

TKO TU LAŽE? BB Lucija ipak lagala da se nije nikada seksala: Bilo ih je dvoje

- Ti si znači dala distancu sto posto. Možeš sjesti kraj mene i započeti neku totalno random priču nevezanu za išta. Kažeš da želiš to, a nisi napravila - rekao je Bojan Ana-Mariji. 

Foto: RTL

Ona mu je na to rekla da ju je apsolutno 'cijela kuća' savjetovala da se skroz distancira od njega. 

ZALUDILI SU STANARE BB striperi su par: Nemoralnih ponuda ima, a ljubomore nema

- Ali jesam ja tebi već rekao da kad sam došao u tajnu kuću, da ja u cijeloj glavnoj kući nisam imao nikoga. I nisam s nikim pričao kao što sam s tobom. Boli me k*** za cijelu kuću - zaključio je Bojan. Naposljetku je Ana-Mariju poljubio u glavu i otišao spavati na svoj krevet. 

Foto: RTL

Naši partneri pišu
Message