To je to što me zanima!

Princ Charles odlučio popustiti, sinu će pružiti ruku pomirenja?

Izgleda da je princu Charlesu prisjelo sve ovo što se do sada dogodilo te ne želi daljnji sukob. Vjeruje da će javost ovakav potez pružanja ruke pomirenja dobro prihvatiti
Vidi originalni članak

Ni tjedan dana nakon intervjua Megan Markle (39) i princa Harryja (36) s Oprah Winfrey, reakcije ne prestaju stizati. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Javnost u Americi uglavnom je na strani mladog para, dok su Britanci ogorčeni. Većina ih smatra da su ovim javnim nastupom prešli crtu s koje nema povratka. 

No, izgleda da je obiteljska veza ponovo prevagnula. Prema pisanjima britanskih medija, prijatelj princa Charlesa (72) otkrio je kako on namjerava sa sinom Harryjem riješiti sve nesuglasice i to u idućih nekoliko tjedana. 

Otac smatra da neugodna situacija koja se stvorila među njima ne bi trebala ići dalje, iako je jako povrijeđen onim što je vidio i čuo. 

Izgleda da je princu Charlesu prisjelo sve ovo što se do sada dogodilo te ne želi daljnji sukob. Vjeruje da će javnost ovakav potez pružanja ruke pomirenja dobro prihvatiti. 

BIZARNA AKCIJA Kampanja prikupljanja pomoći za Meghan i Harryja ispala je fijasko: 'Šteta, nije bila šala'

Prema rezultatima ankete, popularnost princa Harryja i njegove supruge Meghan u Britaniji je pala te nikada nije bila niža nakon njihova šokantnog intervjua s Oprom. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pipex 16.03.2021.

    keva neće umrijeti nikad ,Čarls nikad neće kralj u stvari može biti samo na kamili

  • Zanika 16.03.2021.

    Šta su sve Hariju napravili, Charlesu nikad nebi pružila ruku. Toliko je se borio što su mu majku ubili, sad ga maltretiraju što se oženio. Naprijed Harry

  • krkanADZ 15.03.2021.

    ma nemrem ih vidit, tu "kraljevsku" žgadiju, ali u odnosu na ovu manipulatoricu, a pogotovo Oprah, totalno sam na njihovoj strani !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare