Obavijesti

Show

Komentari 20

Princ Charles odlučio popustiti, sinu će pružiti ruku pomirenja?

Princ Charles odlučio popustiti, sinu će pružiti ruku pomirenja?
4

Izgleda da je princu Charlesu prisjelo sve ovo što se do sada dogodilo te ne želi daljnji sukob. Vjeruje da će javost ovakav potez pružanja ruke pomirenja dobro prihvatiti

Ni tjedan dana nakon intervjua Megan Markle (39) i princa Harryja (36) s Oprah Winfrey, reakcije ne prestaju stizati. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

Javnost u Americi uglavnom je na strani mladog para, dok su Britanci ogorčeni. Većina ih smatra da su ovim javnim nastupom prešli crtu s koje nema povratka. 

No, izgleda da je obiteljska veza ponovo prevagnula. Prema pisanjima britanskih medija, prijatelj princa Charlesa (72) otkrio je kako on namjerava sa sinom Harryjem riješiti sve nesuglasice i to u idućih nekoliko tjedana. 

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Otac smatra da neugodna situacija koja se stvorila među njima ne bi trebala ići dalje, iako je jako povrijeđen onim što je vidio i čuo. 

Izgleda da je princu Charlesu prisjelo sve ovo što se do sada dogodilo te ne želi daljnji sukob. Vjeruje da će javnost ovakav potez pružanja ruke pomirenja dobro prihvatiti. 

Kampanja prikupljanja pomoći za Meghan i Harryja ispala je fijasko: 'Šteta, nije bila šala'
Kampanja prikupljanja pomoći za Meghan i Harryja ispala je fijasko: 'Šteta, nije bila šala'

Prema rezultatima ankete, popularnost princa Harryja i njegove supruge Meghan u Britaniji je pala te nikada nije bila niža nakon njihova šokantnog intervjua s Oprom.