To je to što me zanima!

Princ Harry i Meghan službeno su degradirani, ispod njih je samo osramoćeni princ Andrew

Par je proveo 11 dana u Engleskoj nakon kraljičine smrti no čini se da se njihov odnos s otuđenom kraljevskom obitelji nije popravio, a nije pomoglo ni to što su tijekom sprovoda naizgled bili poniženi
Vidi originalni članak

Princ Harry (38) i Meghan Markle (41) službeno su degradirani. Tijekom vikenda, fotografije vojvode i vojvotkinje od Sussexa gurnute su skroz na dno popisa na web stranici kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok su još bili zaposleni članovi obitelji, posvećene stranice para bile su navedene odmah ispod stranica princa Williama (40) i Kate Middleton (40), koji su u međuvremenu promaknuti u princa i princezu od Walesa.

Nakon što su odstupili sa svojih dužnosti u siječnju 2020., gurnuti su ispod princeze Anne. Ali sada, nakon što je kralj Charles III. (73) stupio na prijestolje, oni sjede točno iznad osramoćenog princa Andrewa.

Od njihovog zloglasnog 'Megxita', par se rijetko vraćao u Ujedinjeno Kraljevstvo iz svog novog doma u Kaliforniji sve do smrti kraljice Elizabete II. ovaj mjesec. Njihovo degradiranje samo jedno u nizu poniženja s kojim se par suočio u proteklih nekoliko tjedana.

Vojvodi od Sussexa zabranjeno je bilo nositi vojnu uniformu na ceremonijama povodom kraljičine smrti za razliku od ostatka njegove obitelji.

Nakon mnogo ispitivanja, Charles mu je dopustio da to učini za državni sprovod, ali uz uvjet da ne smije imati inicijale svoje pokojne bake na svojoj vojnoj odori. Harryju je navodno srce bilo toliko slomljeno da je gotovo potpuno odustao od nošenja uniforme.

NEMA POVRATKA Kraljevska stručnjakinja: Harry i William nikad se neće pomiriti

Osim toga, Meghan i Harry su naizgled bili poniženi na sprovodu kada su bili prisiljeni sjediti u drugom redu umjesto naprijed s ostatkom kraljevske obitelji. Par je proveo 11 dana u Engleskoj nakon kraljičine smrti no čini se da se njihov odnos s otuđenom kraljevskom obitelji nije popravio.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Goranović 01.10.2022.

    Ajde? 24 Sata zna!

  • Dobar, loš, zao 30.09.2022.

    A jesu ih sje...li.Da ne pomaknu prstom osigurani su dugoroćno. A zna se zašto su u pljugi. Pa zbog ove crne pantere. Heee, neda prepošteno i nadasve moralno kraljevstvo mješat rasu.

  • vinja 29.09.2022.

    Harry će uvijek biti i ostati sin engleskog kralja i to mu nitko ne može oduzeti. Sam je odlučio živjeti neki drugačiji život, bez protokola i kraljevske "ukočenosti". I nije jedini iz dinastije. I kao takav sviđa mi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare