To je to što me zanima!

Princ Harry najavio tužbu BBC-ja, članak o imenu kćeri Lilibet Diane posebno ga je naljutio...

Meghan i Harry dali su kćeri ime Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor po njezinoj baki i prabaki. BBC-jev novinar u članku tvrdi kako nisu pitali kraljicu Elizabetu za dopuštenje da po njezinom nadimku nazovu kćerku
Vidi originalni članak

Princ Harry (36) odlučio je tužiti BBC nakon što je neimenovani izvori iz Buckinghamske palače otkrio novinaru Jonnyju Daymondu (51) kako nitko nije pitao kraljicu Elizabetu (95) za dopuštenje da on i supruga Meghan Markle (39) nazovu kćer po njenom nadimku iz djetinjstva. Taj članak itekako je razbjesnio Harryja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tijekom razgovora s kraljicom Harry je rekao kako se nada da mogu nazvati kćer Lilibet u njenu čast. Da ona to nije podržala, oni ne bi koristili to ime - opovrgnuo je Harryjev bliski prijatelj Omid Scobie.

HOW DARE YOU?! Meghan i princ Harry nisu tražili kraljicu dopuštenje da kćerku nazovu po njezinom nadimku?

Objasnio je kako je kraljica bila prva osoba koju je nazvao nakon što se rodila Lilibet. 

Nadimak Lilibet kraljici Elizabeti dodijelio je njezin djed kad je bila djevojčica, jer nije mogla izgovoriti vlastito ime. 

STIŽE PUNICA Meghanina majka preselila se kod nje i princa Harryja: Brinut će se za unuku Lilibet Dianu...

Meghan je objasnila da je ime Lilibet također povezano i s njezinom majkom, koja je nju kao malu zvala 'Cvjetiću', a Lilibet je na engleskom vrsta cvijeta ljiljana.

Meghan Markle u petak 4. lipnja rodila je djevojčicu u bolnici Santa Barbara’s Cottage, a kako kaže, najviše joj se veselio stariji brat Archie (2).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare