Show

Komentari 8

Meghan i princ Harry nisu tražili kraljicu dopuštenje da kćerku nazovu po njezinom nadimku?

Meghan i princ Harry nisu tražili kraljicu dopuštenje da kćerku nazovu po njezinom nadimku?

Izvor blizak kraljevskoj obitelji ispričao je za BBC da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu dobili odobrenje od kraljice Elizabete da kćerku nazovu njezinim nadimkom Lilibet, unatoč tome što tvrde suprotno

Meghan Markle (39) u petak 4. lipnja rodila je djevojčicu u bolnici Santa Barbara’s Cottage. Ona i princ Harry (36) dali su joj ime  Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor po njezinoj baki i prabaki. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Par tvrdi da je kraljica Elizabeta bila prva osoba koju su nazvali nakon rođenja kćerkice, te da je ona dala svoj blagoslov da je nazovu njezinim nadimkom iz djetinjstva, Lilibet.

Međutim, izvor blizak kraljevskoj obitelji za BBC je ispričao potpuno suprotnu priču. Tvrdi kako nitko nije upitao kraljicu za njezino mišljenje o odluci Sussexa da svoje drugo dijete nazovu po njoj.

Izvori bliski Harryju i Meghan odmah su to demantirali, izvijestio je Page Six. 

- Vojvoda je razgovarao sa svojom obitelji kako bi im javio vijesti, a kraljica je bila prvi član obitelji kojeg je kontaktirao. Za vrijeme tog razgovora, rekao joj je da se nada da će kćer nazvati Lilibet, u njezinu čast. Da nisu imali kraljičinu podršku, ne bi koristili to ime - ispričao je izvor.

 

Najčitaniji članci