To je to što me zanima!

Princ Harry ne prestaje šokirati: Objavio je poruke princeze Kate zbog kojih je Meghan plakala

Umjesto da pristane na izmjene, Middleton je navodno htjela da se sve haljine ponovno sašiju. Kazala je čak kako je o tome razgovarala sa svojim dizajnerom
Vidi originalni članak

Princ Harry (38) objavio je SMS poruke koje su si Kate Middleton (41) i Meghan Markle (41) slale oko haljina za djeveruše. Inače, ranije je iz Harryjeva memoara isplivalo kako su se šogorice posvađale oko haljine princeze Charlotte, koja nije bila dobro sašivena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Charlotteina haljina je prevelika, predugačka, previše vrećasta. Plakala je kad ju je probala kod kuće - napisala je, navodi Harry, princeza Kate u SMS poruci Meghan.

 - Dobro, i rekla sam ti da je krojač spreman od 8 ujutro. Ovdje. Na KP. Možeš li odvesti Charlotte na prepravke, kao što to rade druge mame - napisala je Meghan Kate u poruci.

NIŽU SE REAKCIJE Gledatelji bruje o Harryjevom intervjuu: 'S pravom ga se brat srami! Pa on javno blati obitelj'

Umjesto da pristane na izmjene, Middleton je navodno htjela da se sve haljine ponovno sašiju. Kazala je čak kako je o tome razgovarala sa svojim dizajnerom vjenčanja, koji se složio s njom. Meghan je navodno pitala Kate je li svjesna drame oko njezina oca Thomasa Marklea, a ova joj je odgovorila da je svjesna, ali da je vjenčanje za četiri dana i haljine nisu dobre.

- Nisam sigurna što bih drugo rekla. Ako haljina ne pristaje, dovedi Charlotte. Krojač čeka cijeli dan - napisala je Meghan, a Kate se složila s njom. Harry piše da je nakon poruka Meghan ridala na podu u njihovoj kući.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Victora 7 13.01.2023.

    Ko mu je kriv šta nije oženio hrvaticu ili hercegovku pa bi vidili kako bi im uvele reda u palaci

  • sljastrava 12.01.2023.

    Ja u toj Kate vidim neku zloću.Dovoljno je pogledati one tanke usne.

  • Mudro biće 11.01.2023.

    Koja gluma, Meghan ostavila šest godina stare poruke, ko normalan to radi?Izgleda da je Meghan jako proraćunata, prava glumica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare