To je to što me zanima!

Princ Harry o ljubavi s Meghan: 'Mi smo spojeni s razlogom...'

Prije nego što počnem, željeli bismo odati priznanje narodu Ukrajine, koji hitno treba našu stalnu podršku, započeo je Harry govor, te se zahvalio afromaeričkoj zajednici na srdačnoj dobrodošlici
Vidi originalni članak

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili su posebni gosti na dodjeli NAACP Image Awards, gdje je par počašćen prestižnom ''Predsjednikovom nagradom'', kao zahvalom za posebno postignuće u afroameričkoj zajednici. 

NAACP je Nacionalna udruga za unapređenje obojenih ljudi. Nagrade su namijenjene  Afroamerikancima i osobama koja se zalažu za njihova građanska prava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princ Harry (37) je govorio o tome ako dolazi iz 'vrlo drugačijeg porijekla' u usporedbi s onom njegove 'nevjerojatne supruge' Meghan Markle.

ŠTO VI MISLITE? Meghanina haljina u velikom intervju s Oprah službeno je proglašena 'haljinom godine'

- Prije nego što počnemo, željeli bismo odati priznanje narodu Ukrajine, koji hitno treba našu stalnu podršku -  započeo je Harry govor, te se zahvalio afroameričkoj zajednici na srdačnoj dobrodošlici. - Ipak, naši životi su spojeni s razlogom - dodao je Harry. - Dijelimo predanost životu u javnoj službi, odgovornost u borbi protiv nepravde i uvjerenje da je ono što se najčešće zanemaruje najvažnije slušati - objasnio je Harry. Meghan (40) je dodala kako su se doselili u njezinu rodnu Kaliforniju netom prije ubojstva Afroamerikanca George Floyda.

- U mjesecima koji su uslijedili,  moj suprug i ja smo razgovarali sa zajednicom za građanska prava, posvetili smo sebe i našu organizaciju, Archewell, da osvjetljujući one koji promiču rasnu pravdu i napredak - rekla je za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nap 27.02.2022.

    Nek se vole...

  • KusNjega 27.02.2022.

    Šteta što nisu ostali na dvoru, mogliu su skupiti nekoliko buketića koje ne stigne skupit Camila i Kata, mogli su i par puta mahati sa balkona o godišnjicama, hihi

  • dahvaul 27.02.2022.

    Đabe tebi titule i plave krvi kad si papučar,nije ni čudo da te se svi srame.

Komentiraj...
Vidi sve komentare