To je to što me zanima!

Princ Harry opisao kraljičin brak idealnim, twitteraši ga napali jer je ranije drugačije govorio

'Ako si toliko volio djeda, zašto si rekao sve ono o kraljevskoj obitelji u periodu dok je on bolestan ležao u bolnici?', 'Zašto su zvali princa Harryja kad ih je prije nekoliko mjeseci popljuvao?', samo su neki od komentara
Vidi originalni članak

Prije trodnevnog posjeta New Yorku s vojvotkinjom Meghan (40), princ Harry (37) je na iznenađenje mnogih sudjelovalo u novom dokumentarcu o princu Philipu koji se emitirao u srijedu na BBC. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Poput ostalih članova obitelji, Harry je imao samo riječi hvale za svog djeda i njegov brak s kraljicom Elizabethom.

- Više od svega nedostaje mi njegov smisao za humor. No nedostaje mi više zbog bake jer znam koliko je bila nevjerojatno snažna uz njega. Znam i da će bez njega biti dobro. Njih dvoje su bili najljepši par ikad. Iza onog što je vidio svijet bile su dvije osobe koje su bile jako zaljubljene i obje su od najranije dobi posvetile svoj život službi - prisjetio se Harry.

No, njegove riječi se nisu svidjele Britancima, pa su ga na Twitteru prozvali licemjerom jer je prije nekoliko mjeseci o obitelji drugačije govorio.

DAN PRIJE SMRTI Princ Charles o zadnjem susretu s ocem: 'Tata je želio dočekati proslavu stotog rođendana'

'Ako si toliko volio djeda, zašto si rekao sve ono o kraljevskoj obitelji u periodu dok je on bolestan ležao u bolnici?', 'Zašto su zvali princa Harryja kad ih je prije nekoliko mjeseci popljuvao?', 'Ovo je neugodno gledati, ovaj čovjek je tako neiskren', 'Harry, gdje su sad traume koje se prenose generacijama u vašoj obitelji?' - samo su neki od komentara.

Podsjetimo, njihov intervju s Oprahom Winfrey se emitirao dok je  princ Philip ležao u bolnici, a Harry i Meghan su pritom izjavili kako je u kraljevskoj obitelji ima rasista.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • boooo 24.09.2021.

    sroljo maaali

Komentiraj...
Vidi sve komentare