To je to što me zanima!

Princ Harry otkrio da je izgubio nevinost sa starijom ženom. Elizabeth Hurley: Nisam to ja!

Iako su ovih tjedana Harry i Meghan u dokumentarcu na Netflixu napadali kraljevsku obitelji i pričali kako su bili loše tretirani, u knjizi bi princ mogao otkriti još nepoznatih i šokantnih informacija, tvrde stručnjaci
Vidi originalni članak

Nisam ja. Nisam kriva. Ne, ne ja. Apsolutno ne, negirala je glumica Elizabeth Hurley (57) komentare da je s njom princ Harry (38) izgubio nevinost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Početkom iduće godine izlaze memoari tog člana kraljevske obitelji, a Harry u knjizi govori o tome da je po prvi puta imao spolni odnos s jednom prekrasnom starijom ženom na selu, zbog čega se počelo nagađati da je riječ o Hurley, koja je to opovrgnula. 

Autobiografija princa navodno će izaći u javnost 10. siječnja, a zvat će se 'Spare' (Rezerva). Iako su ovih tjedana Harry i Meghan podignuli veliku prašinu oko dokumentarca na Netflixu u kojemu su napadali kraljevsku obitelji, ali i ispričali kako su bili loše tretirani, u knjizi bi princ mogao otkriti još nepoznatih i šokantnih informacija koje su se dosad vješto skrivale.

Zato oni koji su dobro upućeni u radnje kraljevske obitelji vjeruju kako će im ovo biti vrlo stresni blagdani jer se zbog knjige i filma neće moći opustiti. 

Iako na kraljevskom dvoru ne žele pogledati dokumentarac, šuška se da će Harryjev otac, kralj Charles III., poslati pozivnicu sinu i nevjesti Meghan na svoju krunidbu. Prije toga imat će i govor za nadolazeće blagdane, u kojemu bi mogao spomenuti Harryja i Meghan. 

STRES ZBOG PARNICE U novim epizodama Meghan i Harry tvrde da su izgubili bebu zbog stresa: 'Imajući na umu...'

Što se tiče knjige, izdavačka kuća Penguin Random House objavila je u listopadu kako će izgledati naslovna stranica. Dodali su da je princ sve ispričao 'sirovom, nepokolebljivom iskrenošću'. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • XM12 21.12.2022.

    Nisi ti ta, slazem se. Ti si mu druga u zivotu.

  • smrekovaca 21.12.2022.

    sprčjo babu

  • thevuky 21.12.2022.

    Najbolje da će javno priznati da mu je ona našla izguljenu nevìnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare