To je to što me zanima!

Princ Harry vratio se ženi u SAD, nije ostao na rođendanu kraljice

Nakon intervjua s Oprah, odnosi u kraljevskoj obitelji jako su zahladili, princ Harry je razgovarao s bratom tijekom svog boravka u Britaniji, ali ništa se nije previše promijenilo
Vidi originalni članak

Princ Harry (36) ipak nije ostao na proslavi rođendana svoje bake, kraljice Elizabete, već se vratio u Los Angeles supruzi Meghan Markle (39) i sinu Archieju, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je bio na letu American Airlinesa iz Londona za Los Angeles u utorak, nakon čega je automobilom sa zatamnjenim staklima prevezen u svoj dom u Montecitu.

CHARLES JE I DALJE LJUT Princ Harry prije sprovoda je poslao intimno pismo ocu: 'Jake su tenzije, nisu se još pomirili...'

Nakon sprovoda princa Philipa, Harry je kratko razgovarao s bratom Williamom (38), a ocu Charlesu (72) napisao je pismo kako bi izgladio tenzije između njih.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji za strane medije je rekao da su i dalje stvari u obitelji jako komplicirane.

- Kate je oprostila Harryju i Meghan za sve optužbe, te je nagovorila svog supruga, princa Williama da razgovara s bratom. Oni su pričali, ali odnos je i dalje vrlo hladan. On mu ne može oprostiti preko noći.

TRUDNA SUPRUGA ČEKA Princ Harry ipak ne leti u SAD? Kupio je jednosmjernu kartu, a u Velikoj Britaniji želi još ostati

Nagađalo se da će Harry produžiti boravak u Velikoj Britaniji, ali do tog nije došlo, odlučio se vratiti svome sinu i trudnoj supruzi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zelena mamba 21.04.2021.

    Seronja

  • mily 21.04.2021.

    napustiti sve, to je bila odluka, onda živi svoj novi život, ne idi na TV pljuvati po onima koji su te odgojili!!!

  • crna mačka 21.04.2021.

    Ženica se pita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare