Show

Komentari 3

Princ Harry prije sprovoda je poslao intimno pismo ocu: 'Jake su tenzije, nisu se još pomirili...'

Princ Harry prije sprovoda je poslao intimno pismo ocu: 'Jake su tenzije, nisu se još pomirili...'

'Obitelj je uoči pogreba princa Philipa postigla neizrečeni dogovor da zadrže za sebe sve što imaju reći jedno o drugom i fokusiraju se na kraljicu kojoj je nakon smrti supruga bila potrebna potpora', govori izvor

Princ Harry (36) prije svog dolaska u Veliku Britaniju na posljednji ispraćaj voljenog djeda, princa Philipa, poslao je pismo ocu princu Charlesu (72) u kojem je pokušao izgladiti njihov narušeni odnos zbog šokantnog intervjua s Oprom Winfrey (67). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, uoči prvog susreta s obitelji Harry je u pismu ocu otvorio dušu no, princ Charles je usprkos tome ostao duboko povrijeđen potezom svog sina dok se njegov djed u bolnici borio za život, piše Daily Mail

- Napisao je intimno pismo svojem ocu kojim je pokušao popraviti njihov odnos no tenzije su još prisutne među njima i stvari se baš nisu posložile onako kako se on nadao - ispričao je izvor blizak Harryju pa otkrio da je princ u pismu još jednom ponovio razloge svog odlaska u SAD, ali i da je obećao kako će poštovati instituciju. 

- Obitelj je uoči pogreba princa Philipa postigla neizrečeni dogovor da zadrže za sebe sve što imaju reći jedno o drugom i fokusiraju se na kraljicu kojoj je nakon smrti supruga bila potrebna potpora - objašnjava izvor.  

- Harry nije očekivao da će se sve odmah vratiti na staro no nakon što je vidio obitelj osjeća se kao da moraju još puno raditi na svojem odnosu - dodaje. 

Iako su braća, princ Harry i princ William (38) uhvaćeni kako razgovaraju nakon sahrane, njihov odnos još uvijek je poprilično zahlađen zbog optužbi protiv kraljevske obitelji koje su on i supruga Meghan Markle (39) iznijeli poznatoj voditeljici. 

Podsjetimo, Harry je izjavio kako su njegov otac i brat zatočeni u palači i da ne mogu samo otići kao što je to napravio on. Ovo razmišljanje navodno je razbjesnilo buduće kraljeve. 

Isto tako, drugi izvor s palače otkrio je kako se princ Charles nadao da će s Harryjem nasamo popričati za vrijeme njegovog posjeta no, on mu je rekao da ne planira ostati toliko dugo. 

Supruga Meghan, koja je bila u središtu skandala nakon svih izjava koje je iznijela voditeljici Opri, sprovod princa Philipa pratila je u SAD-u jer su joj liječnici savjetovali da ne putuje. Bivša glumica navodno je rekla prijateljima da svojim dolaskom nije htjela skrenuti pažnju na sebe. 

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci