To je to što me zanima!

Princ Louis odbio primiti tatu Williama za ruku na prvi dan škole: 'Sad sam veliki dečko'

Kraljevski par za svoju djecu odabrao je pripremnu školu na otvorenom Lambrook, koja ima 52 hektara zemljišta, gdje će školarina koštati ukupno oko 400 tisuća kuna godišnje za njihovo troje djece
Vidi originalni članak

Maleni princ Louis (4) nije se htio držati oca, princa Williama (40) za ruku dok ga ispraća na prvi dan škole. Ušetao je u dvorište škole Lambrook, u blizini Ascota, između svojih roditelja, ali držeći samo majku za ruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate Middleton (40) i William vodili su princa Georgea (9), princezu Charlotte (7) i princa Louisa na 'poslijepodnevni boravak' u zajedničkoj privatnoj školi u Berkshireu.

Kate Middleton bila je nasmiješena i držala je za ruke oba svoja sina, koji su nosili iste uniforme. Dok se princ William može vidjeti kako s lijeve strane drži ruku princeze Charlotte, a drugom se rukom natječe za pozornost svog najmlađeg sina.

Louis, koji je sada dovoljno star da ide u školu, naizgled vjeruje da je prestar da bi ga vidjeli kako se drži za ruke sa svojim ocem. Vojvoda od Cambridgea ispružio je desnu ruku pokušavajući privući pozornost dječaka, ali mali Louis se držao blizu svoje majke.

IZGLEDALI SU SRETNO Meghan i Harry u Manchester su stigli javnim prijevozom, a taj potez iznenadio je mnoge...

Nakon što je izdržao nekoliko trenutaka, princ William priznao je poraz i nježno pomilovao sina po kosi. Mališan nije pokazivao znakove nervoze i nabacio je široki osmijeh pred kamerama.

Kraljevski par za svoju djecu odabrao je pripremnu školu na otvorenom Lambrook, koja ima 52 hektara zemljišta, gdje će školarina koštati ukupno oko 400 tisuća kuna godišnje za njihovo troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • medeki 08.09.2022.

    Imati će Viliam svoga osobnog Hariya...dati će mu taj 🔥🔥

  • 08.09.2022.

    Kate je baš skroz daska. Ono obično je to usporedba, ali ona stvarno ima građu tijela daske, zamišljam da je ispod haljine ravna daska. Tvrda, ravna daska.

  • MOCNA ZENA 08.09.2022.

    Slatki su .

Komentiraj...
Vidi sve komentare