To je to što me zanima!

Objavljenje nove fotke princeze Charlotte. Sliči li vam više na tatu Williama ili mamu Kate?

Princeza nasmiješena pozira u polju zvončića u blizini obiteljske kuće na selu, a budući da je ponedjeljak državni praznik u Ujedinjenom Kraljevstvu, Charlotte ima slobodan dan u školi kako bi nastavila proslavu
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Kate Middleton (40) i princ William (39) objavili su nove fotografije princeze Charlotte povodom njenog rođendana. Princeza danas slavi sedmi rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sa zadovoljstvom mogu podijeliti tri nove fotografije princeze Charlotte uoči njenog sutrašnjeg sedmog rođendana - napisao je par u priopćenju u nedjelju.

Slatke portrete ovog je vikenda u Norfolku snimila Kate, koja je upravo u petak s Williamom proslavila 11. godišnjicu braka. Charlotte na fotografijama podsjeća na svog tatu Williama i nasmiješena pozira u polju zvončića u blizini obiteljske kuće na selu.

Na jednoj fotografiji grli novog psa Cambridgeovih. William i Kate prošle jeseni su udomili koker španijela iz legla koje je uzgojio Katein brat James Middleton nakon smrti njihovog voljenog psa Lupa, piše People.

U ČAST PLATINASTOM JUBILEJU Sve zbog Kraljice: Princ Charles pozvao na obnovu starih šuma

Budući da je ponedjeljak državni praznik u Ujedinjenom Kraljevstvu, Charlotte ima slobodan dan u školi kako bi nastavila proslavu. Princeza i njen stariji brat princ George (8) pohađaju privatnu školu Thomas's Battersea u Londonu koja vrijedi oko 200 tisuća kuna godišnje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Passepartout 06.05.2022.

    Baš su kraljevstva i carstva cool. Trebalo bi ih obnoviti. Istočno carstvo, Četvrto carstvo...

  • Rara Avis_1 03.05.2022.

    Ista baka :)

  • simonairena 02.05.2022.

    ona je ista njena baka( ova starija)

Komentiraj...
Vidi sve komentare