To je to što me zanima!

'Princeza Grace Kelly tada mi je rekla da smo mi prijateljice'

Tijekom karijere je objavila više od 50 albuma i 1000 singlova, a svojedobno je ostvarila uspješnu karijeru u Francuskoj. 1966. godine je na Eurosongu predstavljala Monaco s pjesmom 'Bien Plus Fort'.
Vidi originalni članak

Domaća glazbena diva Tereza Kesovija (81) osim uspjeha na ovom podneblju, u nešto mlađim je danima na Eurosongu nastupila i za kneževinu Monaco. Princeza Grace Kelly željela je tada da ih predstavlja upravo Tereza, a ona se anegdote prisjetila u IN magazinu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- To je ona, ona je pobjednica i gotovo, kazala je. Poslije sam je došla pozdraviti i onda mi je rekla 'od danas sam ja vaš prijatelj, ako me ikada zatrebate, molim vas, javite mi se' - ispričala je Kesovija.

SLAVI 81. ROĐENDAN Tereza ne razmišlja o mirovini: 'Pjevat ću do posljednjeg daha'

Princ Ranier je na Eurosong želio poslati pjevačicu Isabelle, ali je na kraju ipak popustio želji svoje supruge i na Eurosong je otišla tada 28-godišnja djevojka iz Dubrovnika. Nažalost, rezultatski se Tereza nije proslavila. Nije te 1966. uspjela dobiti niti jedan bod, a podijelila je posljednje mjesto s predstavnikom Italije, Domenicom Modugnom, autorom eurovizijskog hita 'Volare'.

Najavila je Tereza i svoj novi singl, kojeg je napravila nakon karantene u suradnji s Aljošom Šerićem, čime je nakon neočekivane suradnje s bendom LET 3 potvrdila da je još uvijek itekako aktivna. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • charles_bronson 02.07.2020.

    Yeah right, na domijenku Grace joj je rekla naravno na engleskom nešto u kontekstu "my apetite" a ova je na francuskom razumjela "amie petite" ili ti ga "prijateljica". Grace o račićima i vinu a Tereza odmah o prijateljstvu, moš si mislit.

  • 02.07.2020.

    Vanserijski glas... Kao covjek....nisam bas siguran!

  • 02.07.2020.

    Priče iz stare škrinje! Ne kužim kaj je ovo... Dogodilo se na današnji dan il kaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare