To je to što me zanima!

Prisjetila se ljetovanja: Pokos u mokroj majici istaknula dekolte

Snimljeno je na Pagu s fenomenalnom ekipom. Družili smo se tri dana i noći i pritom su nastale neke od mojih najdražih fotografija, rekla je prošle godine Vlatka pa ponovno objavila fotografiju iz iste arhive
Vidi originalni članak

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (50) nije toliko aktivna na društvenim mrežama, no u posljednje vrijeme objavila je niz fotografija koje su nastale prije nekoliko godina. Zasad zadnja u nizu nastala je 2014. godine te se tom fotografijom Vlatka prisjetila ljetovanja na otoku Pagu.

Na toj fotografiji Vlatka ima zeleni, svjetlucavi kupaći kostim, preko kojeg je 'nabacila' bijelu košulju, koja se naposljetku smočila. U prvom planu je bio njezin dekolte. 

- Još si komad - pisali su joj pratitelji.

I prošle se godine prisjetila tog ljetovanja na Pagu, koje će joj ostati urezano u pamćenje.

- Ljeto provodim radno u Torontu, a misli mi bježe na našu prekrasnu obalu. Ove fotografije snimljene su na Pagu s fenomenalnom ekipom. Družili smo se tri dana i noći i pritom su nastale neke od mojih najboljih i najdražih fotografija. Hvala svima, nadam se da ćemo sve ponoviti možda već sljedeće godine - napisala je tada Vlatka. 

Vlatka već duže vrijeme živi u Kanadi, odakle nerijetko komentira politička i društvena zbivanja u Hrvatskoj. Nedavno se osvrnula na situaciju s korona virusom i nepoštivanje mjera koje su stručnjaci propisali kako bi se prestala širiti pandemija. Zgrozilo ju je, kaže, ponašanje pojedinaca koji krše te mjere, što u Hrvatskoj, što u Kanadi. 

Pokos ne skriva koliko uživa u Kanadi, odakle ponekad posjećuje i Ameriku. Početkom godine bila je u Kaliforniji, koju je prozvala rajem na zemlji.

- Zaljubila sam se u Kaliforniji - napisala je na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vlatka Pokos o 'Dori'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Ziggy1 07.06.2020.

    A mogla me imat..

  • 29.05.2020.

    Bome mislim da joj je Dikan i bio posljednji. Nakon njega niti je čuti niti vidjeti. Dobro joj je stari apečatio karijeru.

  • kulemans 28.05.2020.

    Retuširane fotke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare