To je to što me zanima!

Prlja se ne da! Ozbiljnog izraza lica ide na probu: Provest će cijeli dan u Areni, nema brige!

Kad su spremni i kad dođu na red izlaze na pozornicu. Nakon toga se nastup komentira i eventualno mijenjaju stvari koje nisu bile okej, pričaju ekipi 24sata u Liverpoolu Letovci i dodaju da je na probi divna atmosfera
Vidi originalni članak

Letovac Zoran Prodanović Prlja (58) viđen je prvi put od problema s glasom koji su ga uhvatili u Liverpoolu nakon prvog nastupa. Nakon što je uzeo vremena za odmor, sada je bolje, te je spreman za generalnu probu uoči velikog finala koje nas čeka u subotu.

- Prlja je okej, dečki su spremni za probu. Provest će cijeli dan u Areni, prvo imaju generalnu probu, a potom nastup u 20 sati prema lokalnom vremenu - rekli su iz tima našoj reporterki Ivani Prkačin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši predstavnici na Eurosongu, riječka grupa Let 3 osvojili su srca kako domaćih, tako i stranih gledatelja ovog glazbenog natjecanja, a momci danas imaju prvu generalnu probu u M&S Bank Areni prije sutrašnjeg velikog finala Eurosonga. Prema njihovom rasporedu, danas od 11 sati pa do samog početka finala, liverpulsku Arenu napustit će samo jednom i to tek kada će ići spavati.

- Drže nas tamo po cijeli dan. Takav je program svih finalista. Dosta je naporno - požalili su se našoj reporterki Ivani Prkačin.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IVANKA I MRLE Ivanka i Mrle su se pokušali vjenčati tri puta, pa im je propalo: Bi li uopće rekli 'da'?

Kada su za polufinalnu večer imali prvu probu, iz Arene su izašli tek u jedan ujutro, a tad se pripremalo 'samo' 15 zemalja. Sad ih je u finalu 26.

- Kad uđu u Arenu prvo se moraju naručiti za frizuru i šminku. Šminkere čekaju u svom backstageu. Kad su spremni i kad dođu na red izlaze na pozornicu. Nakon toga se nastup komentira i eventualno mijenjaju stvari koje nisu bile okej - pričaju nam i dodaju da je na probi divna atmosfera.

POGLEDAJTE VIDEO: LET 3 SE ZABAVLJAO PRIJE DRUŽENJA S FANOVIMA

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO SAŠA LOZAR KAŽE O LETU 3

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Springflowers 12.05.2023.

    A godine učine svoje! To je tako...Ne možeš jednostavno, više u toj dobi i tulumariti i pripremati se za nastup!! Narod ih izabrao, i trebali bi barem neko poštovanje iskazati! Nisam ih slušala ni prije, a ne budem niti poslije. Samo da se prezentiraju, kad su već dospjeli do Eurosonga

  • pajo001 12.05.2023.

    Kad ce opet neki prosjecni dan u srbiji sa par masakra i kmecanjem vucka na dnevniku da malo prlju oslobodimo

  • Kawasaki CH 12.05.2023.

    Mrle-Prle-Tihi i Paja😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare