To je to što me zanima!

Problematična sestra Mariah Carey tuži majku (83): Tjerala me na sotonističke obrede...

Svi su nosili crne kapuljače i šetali su s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski, govorila je Alison
Vidi originalni članak

Alison Carey (57), starija sestra pjevačice Mariah Carey (50), tužila je njihovu majku Patriciju (83) zbog seksualnog zlostavljanja, piše The Sun. Kako priča u videu koji je objavila, majka ju je prisiljavala na seks sa strancima kada je imala svega deset godina i tjerala ju je da prisustvuje sotonističkim obredima.

POGLEDAJTE VIDEO: Carey se provokativno odjenula

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na njih ju je dovodila usred noći, a ondje bi gledala kako zlostavljaju drugu djecu te je i sama bila zlostavljana. Tvrdi da zbog svega sada pati od posttraumatskog poremećaja i depresije.

- Ritual se uvijek odvijao negdje između 2 i 4 ujutro, a njemu su prisustvovali i odrasli i djeca. Nije se održavao svaki tjedan, nego na određene datume - rekla je Alison i nastavila: 

- Svi su nosili crne kapuljače i šetali su s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski.

Alison je rekla da je gledala kako su uboli ljude, a među njima su bila i djeca. Najmlađe je imalo dvije godine.

Mariah i Alison nisu u dobrim odnosima već 30-ak godina, a svima u obitelji smetalo je što se Alison bavila prostitucijom da bi zaradila. Iako neki misle da je starija seka namjerno iznijela ovu informaciju u javnost kako bi 'izvukla' novac od obitelji, treba napomenuti kao ovo nije prvi put da Alison o tome govori.

SVAĐAJU SE I MIRE Mariah napunila 50: Nakon dva braka ljubi 14 godina mlađeg...

Prije dvije godine je u intervjuima opisivala sotonistički ritual kojem je prisustvovala kao dijete. Oko cijelog slučaja ni slavna pjevačica, a ni njena majka, nisu se još oglasile.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • shalomJerusalem 08.08.2020.

    vjerujem da govori istinu

  • Milimojikudgotkoji👌 08.08.2020.

    Sve je to demonski nakot.

  • Marlo 08.08.2020.

    Evo čak i u jutarnjem izašao članak o Epsteinu, princu Andrewu te horor sobama sa izvrnutim slikama Clintona i nekim groznim detaljima interijera. Znači, izlazi polako na vidjelo sva dekadencija, ustvari čisti sotonizam poznatih, slavnih i utjecajnih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare