To je to što me zanima!

Problemi? Meghan otišla bez Harryja, a skinula je i prsten...

Nije trebalo dugo da se mnogi zapitaju što se zapravo događa sa supružnicima koji su uzdrmali Veliku Britaniju i je li ovo zadnji način da Harry pokuša spasiti brak s bivšom američkom glumicom...
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (38) i njen suprug, princ Harry (35) objavili su 8. siječnja da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti koje su do sada obnašali. Ova je odluka, koja je zaprepastila sve, a posebno kraljicu Elizabetu II (93), stigla odmah nakon njihovog povratka iz Kanade, gdje je par proveo blagdane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo u razdoblju odmora od kraljevskih dužnosti, za vrijeme kojeg su Meghan i Harry s osmomjesečnim sinom Archiejem uživali prvo u SAD-u, zatim u Kanadi, svjetski su mediji pokrenuli priče o tome kako u njihovom braku nisu idilični odnosi. 

MEGHAN NA INSTAGRAMU Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Samo par sati nakon što su izdali priopćenje o povlačenju s kraljevskih dužnosti Meghan je viđena u šetnji Londonom bez vjenčanog prstena na ruci.

Nije trebalo dugo da se mnogi zapitaju što se zapravo događa sa supružnicima koji su uzdrmali Veliku Britaniju i je li ovo zadnji način da Harry pokuša spasiti brak s bivšom američkom glumicom.

Vojvotkinja od Sussexa vratila se jučer u Kanadu po sina kojeg čuva dadilja, dok je princ Harry ostao u Velikoj Britaniji kako bi smirio cijelu situaciju oko abdiciranja slavnog kraljevskog para. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 106

  • vamotamo123 13.01.2020.

    dobro se ogrebala

  • liliana 12.01.2020.

    Lukava je,rodila dijete princa koje će biti zbrinuto do kraja života,podigla si rejting u Holivudu i sad će ovog papka nogirati.To mu i treba,nova gđa.Simpson.

  • 11.01.2020.

    Svaka joj čast kada je i ovoliko izdržala sa takvom obitelji luđaka,ekscentrika i perverznjaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare