Show

Komentari 111

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje

Odluku princa Harryja (35) i vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (38) kako se povlače s kraljevske dužnosti i da će sami zarađivati svoj novac, popratio je cijeli svijet. Osim komentara kraljevske obitelji te mogućih incidenata koje će nastati zbog odluke ovog para, britanski mediji raspisali su se o tome da će vojvotkinja napokon moći voditi normalan život. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije nego što se udala za Harryja i postala članica kraljevske obitelji, Meghan je imala profil na društvenim mrežama, a također je vodila i blog The Tig na kojem je pisala o svojim putovanjima. Bivša je glumica na blogu opisivala kako je provodila vrijeme u Hrvatskoj kad je posjetila Dubrovnik, Vis i Korčulu. 

Šuška se da će vojvotkinja uskoro moći pokrenuti vlastiti Instagram profil s atraktivnim fotografijama, a možda ponovno otvori i blog. 

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje, što će se isto promijeniti. Meghan će sada moći javno raspravljati o bilo kakvim aktualnim političkim pitanjima. 

S obzirom na to da je abdicirala, Meghan će sada moći putovati gdje god želi te odlaziti na Tjedan mode, a ova odluka utjecala je i na njezin modni izričaj. Sad će moći nositi velike torbe te nositi usku i prozirnu odjeću, ako naravno to poželi. 

Inače, najviše fotografija na kojima je bivša glumica golišava, scene su iz serije 'Suits' u kojoj je glumila u 108 epizoda od 2011. do 2018. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Najčitaniji članci