To je to što me zanima!

Problemi s čišćenjem ribe: Špiček poludio zbog pastrve

Iako dolaze iz središnje Hrvatske, nekim kandidatima nije bilo drago što će pripremati tu ribu. No svejedno će svojim koliko-toliko kreativnim receptom pokušati dobiti što veće ocjene
Vidi originalni članak


Da se pastrva može pripremiti na bezbroj načina, dokazat će i natjecatelji kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. No bez obzira na koji su se način odlučili servirati je žiriju, svi će natjecatelji večeras u 20:45 sati dobiti posebnu lekciju od Tomislava Špičeka jer su kožu pastrve čistili kao da je odrasla u moru.

- Zanima me zašto ste svi po toj jadnoj ribi ljuske strugali? Ali svi do jednoga! Svi su drndali po njoj, ljuske skidali. Pa pastrva je toliko plemenita riba, toliko dobra riba, a ne k'o neke ribe slane, s kojih ljuske treba skidat' - našalit će se Tomislav u večerašnjoj epizodi omiljenog gastro showa, u kojoj će Crveni tim dobiti pastrvu za glavnu namirnicu.

Iako dolaze iz središnje Hrvatske, nekim kandidatima nije bilo drago što će pripremati tu ribu. No svejedno će svojim koliko-toliko kreativnim receptom pokušati dobiti što veće ocjene. U kreativnosti će prednjačiti, tko drugi nego inovativne Filipa i Petra sa svojom verzijom fiš-burgera. Simpatični kumovi Mario i Boris svoje će mršave pastrve popuniti gljivama, a Honorata i Josip će svoje umotati u šlafroku kajmaka. 

Šubler, ili pomično mjerilo, postalo je svojevrstan inventar na setu pa će se i danas koristiti, no samo kako bi alfa i omega žirija provjerio visinu Filipinih potpetica.

Kako pravilno očistiti pastrvu? Tko će postaviti nove standarde u kuhinji? Hoće li južina utjecati na ocjene žirija? Odgovore doznajte večeras u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'  u 20:45 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ovca009 09.02.2016.

    nema veze

  • vozi Miško 09.02.2016.

    Kakav roditelj da ime svome djetetu Honorata?

  • Cort Cort 09.02.2016.

    Treba mu objasniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare