To je to što me zanima!

Procurile fotke natečenog lica: Maja partijala cijelu noć u Istri

Maja je tulumarila u istarskoj konobi, a dok se fotografirala s prisutnima, lice joj je bilo 'zamrznuto'. Pjevačica je, čini se, prije vjenčanja malo osvježila lice. Već je bila na estetskim zahvatima
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (39) u subotu se udala za Nenada Tatarinova (36). Cijelu ceremoniju snimalo je nekoliko kamermana, a pjevačica je organizirala i dronove. Dan prije vjenčanja Maja je partijala u istarskoj konobi, a dok se fotografirala s prisutnima, lice joj je bilo 'zamrznuto'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je, čini se, prije svadbe godine osvježila lice. Već je bila na raznim estetskim zahvatima, a stručnjaci tvrde da su najveći problem fileri.

I sinoć se partijalo dugo u noć. Maja je s Nenadom pred sviračima skakutala, a pjevali su stihove njezine svatovske pjesme 'Vadi kume keš, keš, nema noćas 'oš, 'neš'.

- Ono kad mladenka pleše na svoju pjesmu - napisao je jedan od DJ-eva koji je zabavljao goste na ceremoniji, a Maja se u jednom trenutku izula pa nastavila plesati bosa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Goste su Maja i Nenad počastili tortom na tri kata, a cijelu noć cugalo se na sve strane. Također, u ponudi su bile personalizirane kubanke s inicijalima mladenaca. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 139

  • 14.05.2019.

    Ajde hvala Dragom Bogu,,,da se io ona udala,,,Mada nije moj stil njena ,,,glazba... ŽELIM I M ,,,SRECU U NOVOM ,,ZIVOTU...Ja inače sam rock slusam!!!😉😉😉😉

  • vamotamo123 13.05.2019.

    Dajj ostavite ženu na miru , neka radi svatko sa svojim životom šta želi, njegova stvar Majo neka je sa srećom

  • black_cat 13.05.2019.

    procurio botox umjesto šampanjca nakon ponoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare