Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
139 komentara

Procurile fotke natečenog lica: Maja partijala cijelu noć u Istri

Maja je tulumarila u istarskoj konobi, a dok se fotografirala s prisutnima, lice joj je bilo 'zamrznuto'. Pjevačica je, čini se, prije vjenčanja malo osvježila lice. Već je bila na estetskim zahvatima

Foto: Privatni album
139 komentara

Pjevačica Maja Šuput (39) u subotu se udala za Nenada Tatarinova (36). Cijelu ceremoniju snimalo je nekoliko kamermana, a pjevačica je organizirala i dronove. Dan prije vjenčanja Maja je partijala u istarskoj konobi, a dok se fotografirala s prisutnima, lice joj je bilo 'zamrznuto'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Privatni album

Pjevačica je, čini se, prije svadbe godine osvježila lice. Već je bila na raznim estetskim zahvatima, a stručnjaci tvrde da su najveći problem fileri.

Foto: Instagram

I sinoć se partijalo dugo u noć. Maja je s Nenadom pred sviračima skakutala, a pjevali su stihove njezine svatovske pjesme 'Vadi kume keš, keš, nema noćas 'oš, 'neš'.

- Ono kad mladenka pleše na svoju pjesmu - napisao je jedan od DJ-eva koji je zabavljao goste na ceremoniji, a Maja se u jednom trenutku izula pa nastavila plesati bosa.

Goste su Maja i Nenad počastili tortom na tri kata, a cijelu noć cugalo se na sve strane. Također, u ponudi su bile personalizirane kubanke s inicijalima mladenaca. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Naši partneri pišu
Message