To je to što me zanima!

'Procurile' fotografije: Darko Lazić pjevao na korona partyju

Nitko od njih nije nosio zaštitnu masku na licu, niti su se pridržavali fizičke distance. Gosti su bančili, plesali na stolcima, grlili se s Darkom i sve to prenosili uživo na Instagramu
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Darko Lazić (29) opet se našao u problemima, ovaj put zbog korona partyja. Pjevao je na jednoj privatnoj zabavi u mjestu Dublje kod Bogatića, uz potpuno nepoštivanje mjera zaštite od korona virusa, pišu tamošnji mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na snimkama koje su objavljene na društvenim mrežama može se vidjeti kako Lazić uz pratnju svog benda u jednoj kući pjeva na zabavi na kojoj je bilo 20-ak ljudi.

Nitko od njih nije nosio zaštitnu masku na licu, niti su se pridržavali fizičke distance. Gosti su bančili, plesali na stolcima, grlili se s Darkom i sve to prenosili uživo na Instagramu.

Folker se nije javljao na pozive srpskih medija koji pišu kako je on u posljednje vrijeme više puta nastupao na privatnim zabavama, o čemu je otvoreno govorio.

DOBRO ŽIVI Darko Lazić ipak nema dugova? Novcem se i dalje 'razbacuje'...

- Čak i da sam nastupao ne osjećam se krivim. Taj virus je zavladao cijelim svijetom, pogodio je najviše nas i ugostiteljstvo. Mi nismo krivi ni za što. Gdje god da sam pjevao u prethodnom periodu bila je i distanca i sve drugo... Ograničen broj mjesta, nemam dodira s publikom, jer sam ja ovamo, sa strane - izjavio je u studenom.

Prema saznanjima Kurira, Lazić je nastupao uglavnom na teritoriju Mačve, gdje je zabavljao goste po kućama i vikendicama. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • post it 11.03.2021.

    Nemoguće!

  • Trump Jong Un 11.03.2021.

    Mi kad želimo da srbija sazna za tamo neku Avu Karabatić torpediramo ju preko Drine, kako da mi znamo a i ne zanima nas ko je Darko Lazić ?

  • axl44 11.03.2021.

    pjevao??? svašta vi nazivate pjevanjem 🤣🤣🤣🤣 a, uostalom, kog boli kifla za ljazića 🤮🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare