Show

Komentari 9

Darko Lazić ipak nema dugova? Novcem se i dalje 'razbacuje'...

Darko Lazić ipak nema dugova? Novcem se i dalje 'razbacuje'...

No izgleda kako Lazić itekako dobro živi s obzirom na to da je nedavno svojoj zaručnici Marini Gagić (22) kupio automobil u vrijednosti od 200 tisuća kuna

Srpski mediji mjesecima su pisali kako je glazbenik Darko Lazić (29) upao u financijske probleme s obzirom na to da nekoliko mjeseci nije imao nastupe na mjesečnom nivou. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Neki izvori su tvrdili kako ga kamatari love zbog duga u iznosu od tri milijuna kuna, a neki su tvrdili kako je Lazić dužan vrtoglavih 18 milijuna kuna. Iako je i sam priznao kako duguje novac, Lazić sada tvrdi kako je to pričao u šali, a dugova, kaže, nema. 

- Ma kakvih 18 milijuna kuna. Ne znam gdje bih taj novac mogao potrošiti. Nešto bih barem napravio. Počela je priča za te novce zbog nekog bakšiša pa su kasnije povezali s kamatama, reketarenjem... Prvo su pričali da dugujem pola milijuna eura pa sam rekao kako je ipak milijun i evo nas sada na dva i pol milijuna eura - pričao je Darko u intervjuu za IDJ Hot. 

No izgleda kako Lazić itekako dobro živi s obzirom na to da je nedavno svojoj zaručnici Marini Gagić (22) kupio automobil u vrijednosti od 200 tisuća kuna. 

Marina je slavila 22. rođendan, a glazbenik joj je organizirao proslavu koju će pamtiti cijeli život. Stotine ruža, balona i poklona krasilo je prostoriju u kojoj su se okupili bliski prijatelji. 

- Darko je rezervirao restoran u Beogradu i sve dogovorio u tajnosti. Marina nije znala što se događa. Glavno iznenađenje stiglo je kada su se vratili u kući. Darkov brat je novi automobil parkirao ispred obiteljske kuće, a čim su izašli iz vozila, Darko joj je poklonio ključeve. Kupio ga je prije nekoliko dana i iskeširao 30 tisuća eura - rekao je izvor za Kurir. 

Najčitaniji članci