To je to što me zanima!

Profesionalci iz showa: Ples nije jedino što sve nas spaja

Marko i Ana Herceg su brat i sestra, Hrvoje Kraševac i Robert Schubert bratići, a Damir Horvatinčić nekad je bio frizer svojoj plesnoj partnerici Lani Banely
Vidi originalni članak

Lejla Bjedov prije plesa bavila se marketingom i PR-om, ali je zaključila da joj je ples draži. Jedina je profesionalka kojoj je ovo prva sezona u 'Plesu sa zvijezdama'. Mirjana Žutić u showu se natječe već peti put. Robert Despot plesao je s Tamarom Despot, a šest godina bio je partner Mirjani Žutić.

Marko i Ana Herceg u paru su 17 puta pobijedili na državnim prvenstvima te bili 18. na svjetskom natjecanju. Ana je došla do finala showa s Gordanom Kožuljem te pobijedila s Marijom Valentićem.  Hrvoje Kraševac živio je u Italiji, ali unatoč poslovnim ponudama iz inozemstva više ne želi ići iz Hrvatske.

Sve zanimljivosti o profesionalcima iz 'Plesa sa zvijezdama' možete pročitati u novom broju 24sataExpress!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • feba 04.12.2011.

    U epidemiji LOŠIH sapunica ovaj ples subotom je osvježenje.Ima mnogo ljepote u plesnim koracima,izbor glazbe je dobar i svatko simpatičan na svoj način pa čak i ostarjela Milkica.

  • leooo 03.12.2011.

    to je meni osobno najbolji dio tjedna kad s bakom poslije tjedna punog obaveza sjednem pred tv i gledam ples...

  • reckrece 03.12.2011.

    Ples sa zvjezdama polako postaje dosadan jer je preostali dio jednostavno predobar bez genijalnog Hrvoja. Više mi nije toliko interesantno promatrati plesače nego pokušavam odgonetnuti sadržaj komentara Milke Babović uvaženog člana sudačke ekipe. Osim što u momentima djeluje da će zaspati iza pulta i nisam siguran da li će znati do kraja izgovoriti započeti komentar što mi je u neku ruku simpatično i zabavno i ovoj posljednjoj emisiji počela je trenirati strogoću. Molim vas poštovana gospođo dajte se držite onog simpatičnog dijela komentiranja i nekog prosjeka jer time ostavljate mnogo bolji dojam nego kada pokušavate biti najstroži član suda, za tu funkciju ipak oko vas postoje mnogo bolji i kvalificiraniji znalci .

Komentiraj...
Vidi sve komentare