To je to što me zanima!

Progutao je žilet pa prerezao rajčicu u trbuhu: 'Ovo je ludo...'

Stevie se jedini na svijetu ovim bavi profesionalno, obišao je cijeli planet, gostovao u najjačim talk showovima, a sad u “Supertalentu” Nove TV stiže u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Stevie Starr ima medicinski neobjašnjiv fenomen gutanja stvari te se s tim talentom prijavio u 'Supertalent', a sad je došao i do polufinala. Stevie je za ovaj nastup odlučio progutati nekoliko stvari. Prvo je progutao rajčicu, a zatim žilet te je u ustima prepolovio rajčicu na pola. Zatim je popio deterdžent za suđe i vodu te napravio balončiće, a onda i magnet s osam različitih pribadača. 

Stevie je progutao i žarulju, a tražio je od žirija prsten. Maja Šuput (40) mu je posudila bižuteriju jer mu nije htjela dati vjenčani ni zaručnički prsten, što je on i progutao. No, tu nije bio kraj. Stevie je progutao ključ i lokot, a u trbuhu je uspio otključati lokot, staviti prsten i zaključati nazad lokot. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S MAJOM ŠUPUT:

Nakon cijele izvedbe žiri je ostao šokiran, a Martina Tomčić (44) poručila mu je da je ovo jedan od rijetkih talenata koji ostavlja bez daha, no ipak izaziva malu mučninu. 

Stevie se jedini na svijetu ovim bavi profesionalno, obišao je cijeli planet, gostovao u najjačim talk showovima, a sad u “Supertalentu” Nove TV stiže u Hrvatsku. 

- Otkrio sam da imam ovaj talent dok sam odrastao u sirotištu u Škotskoj. Nikad nisam imao obitelj, pa sam se brinuo sam za sebe. Ono malo novca što sam imao morao sam čuvati, pa sam ga počeo gutati, a s vremenom sam ga naučio i vraćati. Bio sam vlastita kasica prasica - otkriva nam Stevie, koji je ovaj talent uspio pretvoriti u profesionalnu karijeru.

Nastupa već gotovo 40 godina i u to vrijeme odradio je na tisuće i tisuće gaža. Najdraža mu je ona privatna kad ga je pozvala Barbra Streisand.

- Mislim da sam nastupao u svakoj zemlji na svijetu - izjavio je Stevie. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Blue Star 09.12.2019.

    Lako je progutat žilet, žarulju i prsten s lokotom, neka proguta sve što naši političari obećaju ! 😂

  • 09.12.2019.

    ovo je najveci talent na supertalentu svaka cast ostalima ali ako ovaj ne pobijedi onda je sve ovo presmijesno.

  • 09.12.2019.

    Vise ne otvaram ni hladnjak iz straha da se ne pojavi Stevie. Postaje mi dosadan I naporan. Po meni svi koji se profesionalno necim bave, nebi trebali u ovakvim natjecanjima to isto prezentirati. To rade svakodnevno, treniraju profesionalno, pa zbog toga i nije nuzno neki super talent.

Komentiraj...
Vidi sve komentare