To je to što me zanima!

'Projekt željezna šaka': Njihovo savršeno oružje se pobunilo

Nakon relativno razočaravajućeg četvrtog dijela sage o Bourneu, činilo se da nikada nećemo dobiti još jedan nastavak. No stvari se mijenjaju pa nam tako dolazi i peti Bourne
Vidi originalni članak

Peti nastavak franšize o tajnom agentu bez sjećanja, ovaj put jednostavno nazvanim 'Jason Bourne', je samo dva tjedna od nas i svi pravi obožavatelji već trepere od uzbuđenja. Jedan dio uzbuđenja zasigurno dolazi i od promo materijala za film, jer budimo iskreni, Matt nikad prije nije izgledao ovoliko dobro niti je tučnjava ovako kvalitetna bila. A uz tučnjavu i akciju, napokon ćemo saznati što je 'Projekt željezna šaka'.

Pogledajte video

A kako mnogi od vas znaju, Ben Affleck i Matt Damon dugogodišnji su prijatelji koji su se na sceni pojavili istovremeno i uspjeli donekle zbog zajedničkih prvotnih pojavljivanja. No koliko god oni bili dobri prijatelji, to ne znači da nisu spremni za malene zlobne spačke.

Tako je Matt Damon sudjelovao na Twitteru u intervjuu o dolazećem filmu, a pitanja su stizala sa svih strana. Jedno od pitanja postavio je niti više niti manje nego Damonov dobar prijatelj, Ben Affleck. 

S Damonom se u franšizu vraća i Paul Greengrass, koji je toliko dobro režirao drugi i treći nastavak, a vidjet ćemo opet i Juliu Stiles, koja je u serijalu od samog početka. Novopridošli su Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Ato Essandoh te Vincent Cassel.

'Jason Bourne' u naša kina stiže 28. srpnja u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare