To je to što me zanima!

'Propast obiteljskog biznisa': Prihodi su im pali za 90 posto

Otkrila je i kako ju je cijela situacija pogodila, ali se nada da će uskoro doći ljepši dani. Brojni pratitelji pružili su joj podršku na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Mnogi poduzetnici osjetili su ekonomske posljedice pandemije koronavirusom, a jedna od njih je pjevačica i glumica Sementa Rajhard (29). 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezda serije 'Čista ljubav' obratila se pratiteljima na društvenim mrežama i otkrila kako joj obiteljski biznis bilježi pad prihoda od 'vrtoglavih' 90 posto. 

- Evo kako stvari stoje. Naš 'Lunapark Rajhard' ove godine nije odradio niti jednu manifestaciju, pad financija za 90 %. Svega dva tjedna 'rada' u Donjoj Stubici (pod tim mislim upaljena svjetla i par vozača na dan). Užas. Od rada obiteljske firme živi obitelj od pet radnik koji su kao članovi obitelji. Računi i dalje stižu, razna potraživanja, hrana i preživljavanje zapravo...da ne nabrajam - započela je Sementa i dodala: 

- Prihvatili smo to jer smo se bojali, jer smo brinuli za obitelj, bebicu, za posjetitelje... Kada se napokon smanjio broj, htjeli smo raditi naš posao od kojeg živimo, po propisima, ali manifestacije su otkazane. Kraj, a i krah naše firme. Zamisli, niti jedna mjera/potpora nije za nas!? Kako? Jer smo firma, sezonci koji zapošljavaju...Logično, u sezoni! Zaposlenike  imamo od veljače do listopada. Znači, otkaz smo dali u ožujku,  jer je bio lockdown, zatim smo radnika opet zaposlili u lipnju i opet COVID-19 i otkaz u srpnju - napisala je. 

Otkrila je i kako ju je cijela situacija pogodila, ali se nada da će uskoro doći ljepši dani. Brojni pratitelji pružili su joj podršku na društvenim mrežama. 

NEDAVNO RODILA CURICU Sementa Rajhard i partner se useljavaju u novi dom: 'Želim imati svoju garderobu prvi put'

- Drž' se i budi jaka. Svi ćemo se moliti za tebe - samo su neki od komentara ispod objave. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • evaroso123 08.11.2020.

    Gipsy kingsi se uvijek snađu i nikada dovoljno novaca..mmda... Gle draga copor djece napravi i na soc.po novce i dj.doplatak..tako radie tvoji...!!

  • rajdaš 08.11.2020.

    Cementa Dajhard

  • 07.11.2020.

    Želim nam svima ljepše dane, ali nekako mislim da svijet više nikada neće biti isti

Komentiraj...
Vidi sve komentare