To je to što me zanima!

Propjevala Neymarova Hrvatica

Manekenka se pohvalila s nekoliko novih singlova. Pjesme su na platformi YouTube poslušane tek 50-ak tisuća puta. Iako pregleda nema baš puno, komentara je tu izuzetno puno
Vidi originalni članak

Amerikanki hrvatskih korijena Nataliji Barulich (28) u zadnje vrijeme je krenulo. Prvo je osvojila ponajboljeg svjetskog nogometaša, Brazilca Neymara (28), a sad je lansirala i pjevačku karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO: Svađa zbog Hrvatice Natalije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koliko su te dvije stvari povezano, ne znamo, ali atraktivna manekenka na društvenim se mrežama pohvalila se s nekoliko novih singlova. Riječ je o elektronskoj glazbi, ali zasad manekenka ipak nije uspjela doprijeti do publike.

Iako je samo na Instagramu prati 3,5 milijuna ljudi, pjesme su na platformi YouTube poslušane tek 50-ak tisuća puta. Međutim, iako pregleda nema baš puno, komentara je tu izuzetno - puno.

- Vau! Nisam imao pojma da Natalia ima toliko talenata. Prestanite je gledati samo kao osvajačicu muškaraca - napisao je jedan komentator, aludirajući na njezinu bivšu vezu s kolumbijskom glazbenom zvijezdom Malumom. 

FATALNA MANEKENKA Sexy Hrvatica Natalia uništila prijateljstvo Neymara i Malume: Ona je sad moja cura!

No postoje i oprečna mišljenja.

- Jaše na valu slave drugih - smatraju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ministarka magle 01.10.2020.

    kaj novinar insinuira da odemo na yt da malo dignemo preglede, evo već trčim

  • Čeljo Brtika 01.10.2020.

    "Prestanite je gledati samo kao osvajačicu muškaraca" hahaha uvijek će je tako svi gledati, i sve njoj slične. I prestanite je zvati Hrvaticom.

  • 01.10.2020.

    O Bože, šta kome ima smetati što ova za sebe kaže da je Hrvatica..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare