To je to što me zanima!

Proslavila se sjajnim vokalom, danas izgleda neprepoznatljivo

Boyle je u 11 godina, otkako se proslavila, poprilično promijenila vlastiti look pa danas izgleda osjetno dotjeranije, frizura je daleko od dana kad je postala senzacija na YouTubeu, a fanovi komentiraju kako izgleda mlađe
Vidi originalni članak

Da za neke snove nikad nije kasno u više je navrata pokazala britanska reality zvijezda Susan Boyle (58), koja je u kasnim četrdesetima pobijedila na pjevačkom reality showu i tako postala slavna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Desetak godina kasnije 'teška' je nekoliko milijuna, a u međuvremenu je odlučila realizirati još neke od svojih snova pa je tako britanska pjevačica anđeoskog glasa učila letjeti na malim avionima, a posebno je zanimljivo da se te vožnje 'uhvatila' prije nego li je uopće položila vozačku dozvolu za automobil.

Boyle je u 11 godina, otkako se proslavila, poprilično promijenila vlastiti look pa danas izgleda osjetno dotjeranije, frizura je daleko od dana kad je postala senzacija na YouTubeu, a mnogi njezini fanovi komentiraju kako izgleda puno mlađe nego u četrdesetima. 

ZVIJEZDA GLAZBENOG SHOWA Susan Boyle se vratila: Danas izgleda drugačije, a ima i dečka

Pjevačica je postala planetarno poznata osvajanjem drugog mjesta u trećoj sezoni showa 'Britain's Got Talent' 2009. godine, a od tada do danas izdala je respektabilnih osam studijskih albuma.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • menart 14.02.2020.

    Ma genijalna Susan. Kad vidis kako je pokvaren svijet i onda stanes i pokazes sta znas.. i taj wooow efekt.. evo vam sad. Svaka njoj cast. Dan danas joj se divim. Sretno i dalje.

  • K_vragu_sve 14.02.2020.

    Teska nekoliko milijuna.....Dolara ili kilograma? Ili oboje?

  • kresimir6 14.02.2020.

    Lipotica...vidi se da je oslabila 12 grama. Morž.

Komentiraj...
Vidi sve komentare