Obavijesti

Show

Komentari 19

Susan Boyle se vratila: Danas izgleda drugačije, a ima i dečka

Susan Boyle se vratila: Danas izgleda drugačije, a ima i dečka
5

Pjevačica koja je postala planetarno poznata osvajanjem drugog mjesta u trećoj sezoni showa 'Britain's Got Talent', po prvi put se nakon devet godina vratila na pozornicu tog talent showa

VIDEO

Škotska pjevačica i bivša finalistica britanskog Supertalenta Susan Boyle (57) vratila se na pozornicu za potrebe snimanja 'America's Got Talent: The Champions' showa. 

Pjevačica koja je postala planetarno poznata osvajanjem drugog mjesta u trećoj sezoni showa 'Britain's Got Talent', po prvi put se nakon devet godina stanke vratila se pozornicu, a njezin povratak bio je sve, samo ne dosadan.

Naime, Susan Boyle 'rasturila' je pjesmom 'Wild Horses' koju je pjevala i tijekom svog prvog pojavljivanja na televiziji. Oduševljeni njezinom izvedbom, članovi žirija nagradili su je i 'zlatnim gumbom', a ni publika nije ostala ravnodušna.

Susan Boyle ima prvog dečka, doktora iz SAD-a: Jako je drag
Susan Boyle ima prvog dečka, doktora iz SAD-a: Jako je drag

- Jedino što ti želim reći je da mi je apsolutna čast i zadovoljstvo što sjedim ovdje večeras i imam vas priliku slušati. Vi zaista imate anđeoski glas - rekla joj je Mel B (43), bivša članica grupe Spice Girls i trenutna članica žirija američkog talent showa.

Susan danas izgleda potpuno drugačije, drastično je smršavila, a ima i dečka kojeg vješto skriva od javnosti. Naime, prije godinu i pol na vidjelo je izašla njezina veza s američkim liječnikom.

Pokretanje videa...

00:12

Kako je nedavno prenio britanski Daily Mail, škotska pjevačica nije željela mnogo govoriti o njemu, ali je priznala da su istih godina te da je njihova veza već vrlo ozbiljna. S obzirom na to da svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ne zna se jesu li još uvijek zajedno.

OTKRIVENE FOTOGRAFIJE KUĆE MEGHAN I HARRYJA: Seoska koliba vrijedna 5,2 milijuna funti u kojoj ugošćuju slavne prijatelje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu