Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Proslavila se sjajnim vokalom, danas izgleda neprepoznatljivo

Boyle je u 11 godina, otkako se proslavila, poprilično promijenila vlastiti look pa danas izgleda osjetno dotjeranije, frizura je daleko od dana kad je postala senzacija na YouTubeu, a fanovi komentiraju kako izgleda mlađe

Foto: PIXSELL/YouTube
13 komentara

Da za neke snove nikad nije kasno u više je navrata pokazala britanska reality zvijezda Susan Boyle (58), koja je u kasnim četrdesetima pobijedila na pjevačkom reality showu i tako postala slavna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Desetak godina kasnije 'teška' je nekoliko milijuna, a u međuvremenu je odlučila realizirati još neke od svojih snova pa je tako britanska pjevačica anđeoskog glasa učila letjeti na malim avionima, a posebno je zanimljivo da se te vožnje 'uhvatila' prije nego li je uopće položila vozačku dozvolu za automobil.

USA - "America's Got Talent" Season 14 Live Show Red Carpet - Los Angeles | Autor: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Boyle je u 11 godina, otkako se proslavila, poprilično promijenila vlastiti look pa danas izgleda osjetno dotjeranije, frizura je daleko od dana kad je postala senzacija na YouTubeu, a mnogi njezini fanovi komentiraju kako izgleda puno mlađe nego u četrdesetima. 

ZVIJEZDA GLAZBENOG SHOWA Susan Boyle se vratila: Danas izgleda drugačije, a ima i dečka

Pjevačica je postala planetarno poznata osvajanjem drugog mjesta u trećoj sezoni showa 'Britain's Got Talent' 2009. godine, a od tada do danas izdala je respektabilnih osam studijskih albuma.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message